Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Österreich U21 El Salvador U21
LaScaloneta Tactiek 532 ES
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 48.2
formidable Schieten solid
solid Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Jäger probeert naar een medespeler te passen. Segler bereikt de bal nog maar net als eerste. Segler geeft een lange en hoge pass. Meißner kan de bal niet met de borst controleren. Meißner haalt uit met een fantastische trap. Cruz Campo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Alfaro met een snelle inworp. Guzmán is nu in balbezit. Segler maakt een afschuwelijke overtreding. Guzmán raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Guzmán kan niet meer verder spelen. Chamagua Estrada komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Torres kopt de bal weg. Deis is nu in balbezit. Véliz onderschept slim de pass. Anfang onderschept slim de pass. Anfang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kaiser geeft de bal voor. Meißner rent richting de bal. Deis rent richting de bal. Deis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - El Salvador U21 1:0

14e minuut.
Anfang kopt de bal weg. Hasenhüttl rent richting de bal. Meißner bereikt de bal nog maar net als eerste. Segler geeft een lange en hoge pass. Anfang springt en kopt de bal. Cruz Campo bokst de bal weg.

16e minuut.
Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis onderschept slim de pass. Mondragon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mondragon krijgt een gele kaart. Deis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - El Salvador U21 2:0

18e minuut.
Jäger verovert de bal door een tackle van achteren. Jäger geeft een lange en hoge pass. Anfang kopt de bal weg. Meißner is nu in balbezit. Meißner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Véliz verovert de bal door een tackle van achteren. Deis verovert de bal door een tackle van achteren. Deis met een sublieme pass. Meißner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meißner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - El Salvador U21 3:0

30e minuut.
Mondragon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Segler met de inworp. Deis is nu in balbezit. Deis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mairinger verovert de bal door een tackle van achteren. Mairinger geeft de bal voor. Daar is Véliz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meißner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meißner haalt uit met een fantastische trap. Cruz Campo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Véliz onderschept slim de pass. Véliz geeft een lange en hoge pass. Daar is Corona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jäger geeft de bal voor. Meißner springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Meißner draait met de bal, schiet en ... Véliz met een sublieme pass. Alfaro rent richting de bal. Deis onderschept slim de pass. Deis draait met de bal, schiet en ... Cruz Campo bokst de bal weg.

42e minuut.
Corona kopt de bal weg. Erazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo passt de bal met de wreef. Corona is nu in balbezit. Corona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich U21 34%, El Salvador U21 66%.
Österreich U21 - El Salvador U21 3:0

51e minuut.
Torreiter geeft een lange en hoge pass. Meißner rent richting de bal. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis draait met de bal, schiet en ... Cruz Campo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Kleine rent richting de bal. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Buitenspel voor Deis. Goede buitenspelval van de verdediging. Iraheta Sanabria komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kleine verovert de bal door een tackle van achteren. Kleine geeft een lange en hoge pass. Cabañas kopt de bal weg. Mairinger heeft problemen om de bal te vangen. Corona is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Torreiter geeft een hoge lob. Meißner rent richting de bal. Torres begaat een overtreding. Torres krijgt een gele kaart. Meißner roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Meißner kan niet meer verder spelen. Kitzler komt het veld opgelopen. Hasenhüttl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Deis springt en kopt de bal. Cruz Campo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - El Salvador U21 4:0

78e minuut.
Véliz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Segler met de inworp. Hasenhüttl geeft een lange en hoge pass. Kitzler springt en kopt de bal. Cruz Campo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anfang maakt een snoekduik en kopt de bal. Cruz Campo bokst de bal weg.

82e minuut.
Segler probeert naar een medespeler te passen. Deis is nu in balbezit. Kitzler rent richting de bal. Kitzler schiet op doel. Cruz Campo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - El Salvador U21 5:0

83e minuut.
Kitzler controleert de bal met de borst. Anfang is nu in balbezit. Anfang draait met de bal, schiet en ... Mondragon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Vargas geeft de bal voor. Hasenhüttl is nu in balbezit. Hasenhüttl geeft de bal voor. Anfang krijgt zijn hoofd ertegen. Cruz Campo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - El Salvador U21 6:0

85e minuut.
Véliz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Segler met een snelle inworp. Deis controleert de bal met de borst. Deis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich U21 33%, El Salvador U21 67%.
Österreich U21 - El Salvador U21 6:0