Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prathet Thai U21 Hayastan U21
4-3-1-2 Tactiek tai2
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
40.1 gemiddelde waardering 52.9
adequate Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Wisutratsami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamon met een sublieme pass. Dongyun is nu in balbezit. Dongyun schiet op doel. Israelyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - Hayastan U21 1:0

7e minuut.
Daribyan geeft een hoge lob. Yuspashyan bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Daribyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Demirchyan springt en kopt de bal. Vechasil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kaewmoon geeft een hoge lob. Inworp. Daribyan met een snelle inworp. Haroutiunyan is nu in balbezit. Haroutiunyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daribyan passt de bal in één keer door. Haroutiunyan probeert naar een medespeler te passen. Garnikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Garnikyan geeft een hoge lob. Vechasil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gahleksi probeert de bal aan de voet te houden. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan geeft de bal voor. Demirchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirchyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kam Hua kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kaewmoon de bal onder controle te krijgen. Yuspashyan rent richting de bal. Yuspashyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prathet Thai U21 - Hayastan U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai U21 71%, Hayastan U21 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prathet Thai U21 - Hayastan U21 1:1

46e minuut.
Dongyun komt het veld opgelopen. Yuansheng komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Haroutiunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haroutiunyan passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Lamon de bal onder controle te krijgen. Yuspashyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuspashyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan geeft een lange en hoge pass. Yuspashyan kopt de bal weg. Demirchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirchyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Doeltrap. Ghazarosyan komt het veld opgelopen. Demirchyan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karents komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lamon heeft problemen om de bal te vangen. Lamon geeft een hoge lob. Buitenspel voor Wisutratsami. Goede buitenspelval van de verdediging. Rostamyan neemt vlug de vrije trap. Demirchyan kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Karents geeft de bal voor. Yuspashyan kopt de bal weg. Kaewmoon probeert de bal aan de voet te houden. Demirchyan is nu in balbezit. Demirchyan schiet op doel. Vechasil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yuspashyan rent richting de bal. Yuspashyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - Hayastan U21 1:2

84e minuut.
Vechasil met een sublieme pass. Daribyan kopt de bal weg. Yuspashyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuspashyan draait met de bal, schiet en ... Vechasil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - Hayastan U21 1:3

90e minuut.
Karents onderschept slim de pass. Karents geeft een hoge lob. Yuspashyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuspashyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - Hayastan U21 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai U21 69%, Hayastan U21 31%.
Prathet Thai U21 - Hayastan U21 1:4