Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hayastan U21 Guatemala U21
gua Tactiek Simoneta
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 43.3
solide Schieten redelijk
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haroutiunyan met de inworp. Daribyan rent richting de bal. Daribyan geeft de bal voor. Yuspashyan springt en kopt de bal. Albizuris bokst de bal weg.

11e minuut.
Daribyan passt de bal met de wreef. Mikaelyan heeft problemen om de bal te vangen. Mikaelyan met een sublieme pass. Yuspashyan is nu in balbezit. Yuspashyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Correa probeert naar een medespeler te passen. Adan is nu in balbezit. Mikaelyan onderschept slim de pass. Mikaelyan geeft een hoge lob. Yuspashyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - Guatemala U21 1:0

33e minuut.
Mikaelyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karents komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Pereira geeft een hoge lob. Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan U21 51%, Guatemala U21 49%.
Hayastan U21 - Guatemala U21 1:0

46e minuut.
Ghazarosyan komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babayan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Yuspashyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ulloa komt het veld opgelopen. Dosel komt het veld opgelopen. Gomes komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koryan komt het veld opgelopen. Petikyan komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Petikyan met een sublieme pass. Villagrán kopt de bal weg. Rostamyan heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Avalos passt de bal met de wreef. Dosel met een sublieme pass. Gomes kan de bal niet met de borst controleren. Dosel rent richting de bal. Dosel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Villagrán geeft een lange en hoge pass. Maldonado is nu in balbezit. Voskanyan begaat een overtreding. Voskanyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan U21 52%, Guatemala U21 48%.
Hayastan U21 - Guatemala U21 1:0