Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prathet Thai U21 Österreich U21
4-3-1-2 Tactiek LaScaloneta
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 58
average Schieten formidable
average Passen very good
good Verdedigen good


2e minuut.
Charoensabmahk geeft een hoge lob. Jäger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäger speelt de bal door. Daar is Anfang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anfang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hasenhüttl speelt de bal door. Klungelig pakt Deis de bal. Riss bereikt de bal nog maar net als eerste. Riss geeft de bal voor. Meißner maakt een snoekduik en kopt de bal. Vechasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Hasenhüttl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenhüttl geeft een lange en hoge pass. Deis kopt de bal weg. Riss geeft de bal voor. Anfang springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Dongyun heeft problemen om de bal te vangen. Kleine bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenhüttl geeft de bal voor. Anfang is nu in balbezit. Anfang draait met de bal, schiet en ... Vechasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Pak Fan onderschept slim de pass. Pak Fan probeert naar een medespeler te passen. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis rent richting de bal. Deis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Riss passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Deis de bal. Lamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis verovert de bal door een tackle van achteren. Deis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anfang is nu in balbezit. Anfang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - Österreich U21 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai U21 70%, Österreich U21 30%.
Prathet Thai U21 - Österreich U21 0:1

46e minuut.
Dongyun komt het veld opgelopen. Yuansheng komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Daar is Kaiser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Dongyun. Goede buitenspelval van de verdediging. Hasenhüttl neemt vlug de vrije trap. Kam Hua heeft problemen om de bal te vangen. Anfang rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Inworp. Kitzler komt het veld opgelopen. Bieneck komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Lamon is nu in balbezit. Lamon geeft de bal voor. Kaiser rent richting de bal. Kaiser geeft een lange en hoge pass. Anfang krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Riss verovert de bal door een tackle van achteren. Riss geeft de bal voor. Anfang rent richting de bal. Anfang haalt uit met een fantastische trap. Vechasil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - Österreich U21 0:2

58e minuut.
Riss geeft de bal voor. Kangli heeft problemen om de bal te vangen. Charoensabmahk bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang verovert de bal door een tackle van achteren. Anfang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vechasil bokst de bal weg.

63e minuut.
Deis verovert de bal door een tackle van achteren. Deis geeft een hoge lob. Daar is Hua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitzler rent richting de bal. Kitzler schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - Österreich U21 0:3

65e minuut.
Hasenhüttl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jäger passt de bal zonder na te denken. Deis is nu in balbezit. Deis haalt uit met een fantastische trap. Vechasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kitzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzler schiet op doel. Vechasil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - Österreich U21 0:4

69e minuut.
Riss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lamon krijgt een gele kaart. Deis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vechasil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - Österreich U21 0:5

73e minuut.
Kam Hua onderschept slim de pass. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Hua begaat een overtreding. Kam Hua krijgt een gele kaart. Anfang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riss wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Riss rent richting de bal. Riss geeft een lange en hoge pass. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hua de bal onder controle te krijgen. Vechasil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kitzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - Österreich U21 0:6

86e minuut.
Riss speelt de bal door. Jäger geeft de bal voor. Kaewmoon kopt de bal weg. Deis is nu in balbezit. Deis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Riss is nu in balbezit. Riss geeft de bal voor. Daar is Kaewmoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis schiet op doel. Vechasil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Kaiser verovert de bal door een tackle van achteren. Kaiser geeft de bal voor. Kitzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzler geeft een lange en hoge pass. Hua heeft problemen om de bal te vangen. Vechasil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anfang rent richting de bal. Anfang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prathet Thai U21 - Österreich U21 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai U21 79%, Österreich U21 21%.
Prathet Thai U21 - Österreich U21 0:7