Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hayastan U21 Österreich U21
Austria Tactiek LaScaloneta
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
50.7 gemiddelde waardering 58
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Beglaryan heeft problemen om de bal te vangen. Deis onderschept slim de pass. Voskanyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voskanyan krijgt een gele kaart. Deis raakt geblesseerd tijdens het duel. Deis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Israelyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - Österreich U21 0:1

13e minuut.
Anfang passt de bal in één keer door. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis geeft een hoge lob. Meißner controleert de bal met de borst. Meißner schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Deis is nu in balbezit. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostamyan onderschept slim de pass. Deis is nu in balbezit. Deis haalt uit met een fantastische trap. Israelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Riss heeft problemen om de bal te vangen. Riss probeert naar een medespeler te passen. Beglaryan is nu in balbezit. Deis onderschept slim de pass. Deis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Mikaelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mikaelyan passt de bal in één keer door. Haroutiunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haroutiunyan geeft een hoge lob. Yuspashyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Garnikyan de bal. Hasenhüttl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenhüttl passt de bal zonder na te denken. Riss geeft een hoge lob. Meißner rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - Österreich U21 0:2

36e minuut.
Meißner verovert de bal door een tackle van achteren. Meißner passt de bal met de wreef. Anfang rent richting de bal. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis schiet op doel. De bal raakt de paal. Israelyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan U21 70%, Österreich U21 30%.
Hayastan U21 - Österreich U21 0:2

50e minuut.
Inworp. Kitzler komt het veld opgelopen. Bieneck komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Hasenhüttl geeft de bal voor. Anfang kopt de bal weg. Beglaryan is nu in balbezit. Deis verovert de bal door een tackle van achteren. Deis draait met de bal, schiet en ... Israelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Anfang probeert de bal met de borst te controleren. Beglaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang verovert de bal door een tackle van achteren. Anfang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mikaelyan rent richting de bal. Mikaelyan passt de bal zonder na te denken. Yuspashyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuspashyan schiet op doel. Buchwald werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - Österreich U21 1:2

66e minuut.
Torreiter geeft een hoge lob. Kitzler kopt de bal weg. Anfang rent richting de bal. Anfang draait met de bal, schiet en ... Israelyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - Österreich U21 1:3

70e minuut.
Riss passt de bal met de wreef. Daar is Hasenhüttl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasenhüttl geeft een hoge lob. Deis is nu in balbezit. Deis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Yuspashyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bieneck. Yuspashyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Demirchyan komt het veld opgelopen. Ghazarosyan komt het veld opgelopen. Babayan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Voskanyan de bal. Jäger verovert de bal door een tackle van achteren. Jäger speelt de bal door. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang schiet op doel. Israelyan bokst de bal weg.

75e minuut.
Hasenhüttl geeft een lange en hoge pass. Daar is Beglaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitzler is nu in balbezit. Kitzler haalt uit met een fantastische trap. Israelyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - Österreich U21 1:4

75e minuut.
Mermeryan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Garnikyan met een sublieme pass. Jäger rent richting de bal. Jäger speelt de bal door. Deis is nu in balbezit. Deis haalt uit met een fantastische trap. Israelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Anfang rent richting de bal. Ghazarosyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anfang raakt geblesseerd tijdens het duel. Anfang zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Israelyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hayastan U21 - Österreich U21 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hayastan U21 61%, Österreich U21 39%.
Hayastan U21 - Österreich U21 1:5