Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Österreich U21 Hayastan U21
LaScaloneta Tactiek austri
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
56.2 gemiddelde waardering 53
formidable Schieten solid
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Voskanyan geeft een hoge lob. Mairinger kopt de bal weg. Rostamyan controleert de bal met de borst. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Beglaryan rent richting de bal. Deis onderschept slim de pass. Deis passt de bal zonder na te denken. Anfang rent richting de bal. Anfang schiet op doel. Israelyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Riss rent richting de bal. Daribyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riss raakt geblesseerd tijdens het duel. Riss met een snel genomen vrije trap. Anfang krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Anfang rent richting de bal. Meißner bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Hayastan U21 1:0

20e minuut.
Voskanyan probeert de bal met de borst te controleren. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis is nu in balbezit. Anfang rent richting de bal. Anfang schiet op doel. Israelyan bokst de bal weg. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis schiet op doel. Israelyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Hayastan U21 2:0

34e minuut.
Riss speelt de bal door. Jäger is nu in balbezit. Jäger geeft een hoge lob. Deis is nu in balbezit. Deis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Riss rent richting de bal. Riss probeert naar een medespeler te passen. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang draait met de bal, schiet en ... Israelyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Hayastan U21 3:0

41e minuut.
Demirchyan heeft problemen om de bal te vangen. Torreiter is nu in balbezit. Demirchyan onderschept slim de pass. Demirchyan haalt uit met een fantastische trap. Buchwald probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich U21 41%, Hayastan U21 59%.
Österreich U21 - Hayastan U21 3:0

52e minuut.
Yuspashyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bieneck komt het veld opgelopen. Kitzler komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kaiser met een sublieme pass. Riss bereikt de bal nog maar net als eerste. Riss speelt de bal door. Kitzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitzler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Haroutiunyan is nu in balbezit. Jäger rent richting de bal. Jäger passt de bal zonder na te denken. Deis bereikt de bal nog maar net als eerste. Deis schiet op doel. Israelyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anfang is nu in balbezit. Anfang schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Hasenhüttl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenhüttl geeft een lange en hoge pass. Kitzler is nu in balbezit. Kitzler haalt uit met een fantastische trap. Israelyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Hayastan U21 4:0

68e minuut.
Kleine onderschept slim de pass. Demirchyan probeert de bal met de borst te controleren. Hasenhüttl geeft een hoge lob. Kitzler rent richting de bal. Kitzler haalt uit met een fantastische trap. Israelyan bokst de bal weg.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demirchyan komt het veld opgelopen. Ghazarosyan komt het veld opgelopen. Babayan komt het veld opgelopen. Riss met de inworp. Jäger geeft een lange en hoge pass. Anfang maakt een snoekduik en kopt de bal. Israelyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anfang is nu in balbezit. Anfang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Hayastan U21 5:0

76e minuut.
Babayan passt de bal in één keer door. Kleine heeft problemen om de bal te vangen. Babayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayan schiet op doel. Buchwald probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Hayastan U21 5:1

77e minuut.
Riss passt de bal in één keer door. Deis rent richting de bal. Deis passt de bal met de wreef. Anfang rent richting de bal. Anfang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Österreich U21 - Hayastan U21 6:1

88e minuut.
Kaiser probeert naar een medespeler te passen. Mikaelyan is nu in balbezit. Mikaelyan probeert naar een medespeler te passen. Babayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayan draait met de bal, schiet en ... Buchwald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Demirchyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Österreich U21 35%, Hayastan U21 65%.
Österreich U21 - Hayastan U21 6:1