Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 18:25
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Spartacus Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3923
Spartacus odette fc
1 Tactiek aparare2
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 53.9
solide Schieten solide
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Dumiok geeft de bal voor. Boaventura is nu in balbezit. Boaventura geeft een hoge lob. Majid is nu in balbezit. Majid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Carbonell geeft een hoge lob. Carabaş heeft problemen om de bal te vangen. Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - odette fc 1:0

22e minuut.
Vulpeş heeft problemen om de bal te vangen. Watteeuw onderschept slim de pass. Bercu begaat een overtreding. Bercu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Honc heeft problemen om de bal te vangen. Gaudin rent richting de bal. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Majid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kuriata rent richting de bal. Lemuy rent richting de bal. Kuriata rent richting de bal. Lemuy rent richting de bal. Lemuy schiet op doel. Kovrig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Borowy speelt de bal door. Watteeuw rent richting de bal. Boc rent richting de bal. Boc geeft de bal voor. Majid krijgt zijn hoofd ertegen. Turrina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 45%, odette fc 55%.
Spartacus - odette fc 1:0

46e minuut.
Gaudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudin passt de bal in één keer door. Gombos rent richting de bal. Watteeuw rent richting de bal. Watteeuw draait met de bal, schiet en ... Kovrig bokst de bal weg.

56e minuut.
Klungelig pakt Sonda de bal. Gaudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudin passt de bal zonder na te denken. Boc rent richting de bal. Boc geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Inworp. Nicolaescu komt het veld opgelopen. Carbonell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rygorowicz komt het veld opgelopen. Boaventura met een snelle inworp. Gaudin speelt de bal door. Boaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Boaventura passt de bal in één keer door. Turrina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Borowy met de inworp. Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw passt de bal met de wreef. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Watteeuw is nu in balbezit. Rygorowicz is nu in balbezit. Rygorowicz geeft een hoge lob. Watteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 50%, odette fc 50%.
Spartacus - odette fc 1:0