Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1552
A.C.Oltenia BonoU2
5D.3.6 Tactiek meci virusi 2
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 16
47.5 gemiddelde waardering 66.5
solide Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitmuntend
solide Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Klungelig pakt Canto e Castro de bal. Canto e Castro geeft een lange en hoge pass. Matolcsy is nu in balbezit. Matolcsy haalt uit met een fantastische trap. Dolha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - BonoU2 0:1

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Hâldan de bal onder controle te krijgen. Popescu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kürner ... Strafschop! Kürner is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Popescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Popescu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Dolha speelt de bal door. Sgouros kopt de bal weg. Pajić rent richting de bal. Matolcsy is nu in balbezit. Matolcsy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - BonoU2 0:2

19e minuut.
Nourredine geeft een lange en hoge pass. Pajić kopt de bal weg. Herrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popescu is nu in balbezit. Popescu schiet op doel. Dolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matolcsy rent richting de bal. Matolcsy draait met de bal, schiet en ... Dolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Sgouros kopt de bal weg. Popescu heeft problemen om de bal te vangen. Tănase is nu in balbezit. Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Popescu draait met de bal, schiet en ... Dolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Canto e Castro kan de bal niet met de borst controleren. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Canto e Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Matolcsy is nu in balbezit. Matolcsy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy schiet op doel. Dolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - BonoU2 0:3

29e minuut.
Nourredine geeft een lange en hoge pass. Pajić kopt de bal weg. Száva probeert naar een medespeler te passen. Pajić is nu in balbezit. Pajić haalt uit met een fantastische trap. Dolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Brycht heeft problemen om de bal te vangen. Chiacu is nu in balbezit. Brycht schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brycht krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Száva geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bieczyński de bal. Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy schiet op doel. Dolha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Popescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - BonoU2 0:4

39e minuut.
Nourredine geeft een lange en hoge pass. Matolcsy kopt de bal weg. Popescu is nu in balbezit. Popescu draait met de bal, schiet en ... Dolha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - BonoU2 0:5

43e minuut.
Cervatiuc onderschept slim de pass. Canto e Castro onderschept slim de pass. Canto e Castro geeft de bal voor. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu draait met de bal, schiet en ... Dolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 67%, BonoU2 33%.
A.C.Oltenia - BonoU2 0:5

48e minuut.
Özerdinç speelt de bal door. Sgouros is nu in balbezit. Popescu rent richting de bal. Popescu schiet op doel. Dolha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - BonoU2 0:6

50e minuut.
Brycht geeft een lange en hoge pass. Matolcsy is nu in balbezit. Popescu is nu in balbezit. Popescu draait met de bal, schiet en ... Dolha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - BonoU2 0:7

53e minuut.
Pătru passt de bal zonder na te denken. Tănase is nu in balbezit. Popescu onderschept slim de pass. Popescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pires Rodrigues onderschept slim de pass. Canto e Castro rent richting de bal. Canto e Castro passt de bal met de wreef. Matolcsy rent richting de bal. Matolcsy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. Bieczyński heeft problemen om de bal te vangen. Popescu is nu in balbezit. Popescu draait met de bal, schiet en ... Dolha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - BonoU2 0:8

61e minuut.
Matolcsy is nu in balbezit. Matolcsy passt de bal zonder na te denken. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu schiet op doel. Dolha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - BonoU2 0:9

63e minuut.
Matolcsy rent richting de bal. Canto e Castro is nu in balbezit. Daar is Canto e Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canto e Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Canto e Castro passt de bal in één keer door. Pires Rodrigues rent richting de bal. Pires Rodrigues geeft de bal voor. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - BonoU2 0:10

69e minuut.
Brycht geeft een lange en hoge pass. Bieczyński heeft problemen om de bal te vangen. Popescu is nu in balbezit. Popescu draait met de bal, schiet en ... Dolha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - BonoU2 0:11

71e minuut.
Tănase neemt vlug de vrije trap. Na een snelle pass probeert Pires Rodrigues de bal onder controle te krijgen. Matolcsy rent richting de bal. Matolcsy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - BonoU2 0:12

75e minuut.
Canto e Castro geeft een lange en hoge pass. Popescu rent richting de bal. Klungelig pakt Popescu de bal. Popescu draait met de bal, schiet en ... Dolha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - BonoU2 0:13

82e minuut.
Sgouros passt de bal zonder na te denken. Canto e Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canto e Castro passt de bal met de wreef. Sgouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgouros draait met de bal, schiet en ... Dolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Canto e Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matolcsy is nu in balbezit. Sgouros rent richting de bal. Matolcsy rent richting de bal. Matolcsy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Canto e Castro geeft een hoge lob. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić met een sublieme pass. Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy schiet op doel. Dolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pajić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Popescu krijgt zijn hoofd ertegen. Dolha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - BonoU2 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 68%, BonoU2 32%.
A.C.Oltenia - BonoU2 0:14