Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 19:24
  • Competitiewedstrijd: Ekstraklasa
  • Stadion: Tiger Eye
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30704
WHITE TIGERS CF FC Kryry
532 L WING PP Tactiek Sensei v.2
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
61.1 gemiddelde waardering 77.5
very good Schieten formidable
very good Passen outstanding
formidable Verdedigen brilliant


4e minuut.
Negrilă probeert naar een medespeler te passen. Sales rent richting de bal. Üçok verovert de bal door een tackle van achteren. Üçok geeft een lange en hoge pass. Sikelianos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabraniak draait met de bal, schiet en ... van den Velden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Szołtysik geeft de bal voor. Klungelig pakt Hlaváč de bal. Hlaváč geeft de bal voor. Sikelianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikelianos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - FC Kryry 0:1

6e minuut.
Zabraniak rent richting de bal. Sikelianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. Zabraniak is nu in balbezit. Zabraniak draait met de bal, schiet en ... van den Velden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bicski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bicski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hlaváč zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grigoraş kopt de bal weg. Sikelianos is nu in balbezit. Sikelianos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Szołtysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabraniak onderschept slim de pass. Sikelianos rent richting de bal. Sikelianos haalt uit met een fantastische trap. van den Velden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Chwietkiewicz geeft de bal voor. Inworp. Tanasilović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hlaváč is nu in balbezit. Hlaváč geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Berent rent richting de bal. Tanasilović onderschept slim de pass. Tanasilović passt de bal in één keer door. Zabraniak heeft problemen om de bal te vangen. Zabraniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van den Velden probeert naar een medespeler te passen. Üçok kan de bal niet met de borst controleren. Üçok probeert naar een medespeler te passen. Sikelianos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sikelianos haalt uit met een fantastische trap. van den Velden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Hlaváč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grigoraş is nu in balbezit. Grigoraş probeert naar een medespeler te passen. Sikelianos is nu in balbezit. Sikelianos haalt uit met een fantastische trap. van den Velden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WHITE TIGERS CF 67%, FC Kryry 33%.
WHITE TIGERS CF - FC Kryry 0:1

46e minuut.
Bicski rent richting de bal. Bicski geeft een lange en hoge pass. Hana Awzai is nu in balbezit. Zabraniak onderschept slim de pass. Zabraniak haalt uit met een fantastische trap. van den Velden bokst de bal weg.

48e minuut.
Berent kopt de bal weg. Klungelig pakt Osowski de bal. Sales onderschept slim de pass. Sales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WHITE TIGERS CF - FC Kryry 1:1

49e minuut.
Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrilă passt de bal zonder na te denken. Daar is Chwietkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabraniak is nu in balbezit. Zabraniak schiet op doel. van den Velden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sikelianos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - FC Kryry 1:2

52e minuut.
Bicski rent richting de bal. Bicski geeft een hoge lob. Daar is Szołtysik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikelianos rent richting de bal. Sikelianos schiet op doel. van den Velden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Szołtysik is nu in balbezit. Sikelianos onderschept slim de pass. Jurica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sikelianos raakt geblesseerd tijdens het duel. Sikelianos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
WHITE TIGERS CF - FC Kryry 1:3

69e minuut.
Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Osowski onderschept slim de pass. Osowski probeert naar een medespeler te passen. Sikelianos rent richting de bal. Sikelianos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dominik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haqverdiyev is nu in balbezit. Haqverdiyev met een sublieme pass. Berent rent richting de bal. Berent schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Szołtysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szołtysik geeft een lange en hoge pass. Tanasilović geeft de bal voor. Sikelianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikelianos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pawlusiak rent richting de bal. Osowski is nu in balbezit. Osowski probeert naar een medespeler te passen. Sikelianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikelianos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zabraniak rent richting de bal. Zabraniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tanasilović onderschept slim de pass. Tanasilović speelt de bal door. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş geeft een hoge lob. Zabraniak springt en kopt de bal. van den Velden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WHITE TIGERS CF 65%, FC Kryry 35%.
WHITE TIGERS CF - FC Kryry 1:3