Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chełmek Piast Pawłowice
ultimate safe Tactiek BEZ
37% Balbezit 63%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 59.5
poor Schieten formidable
good Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Herezjatyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Zarzeczny de bal. Zarzeczny probeert naar een medespeler te passen. Berja is nu in balbezit. Berja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Piast Pawłowice 0:1

6e minuut.
Vasajari speelt de bal door. Klungelig pakt Contreras de bal. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Lestofante heeft problemen om de bal te vangen. Lestofante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lestofante rent richting de bal. Lestofante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Piast Pawłowice 0:2

8e minuut.
Zarzeczny geeft een hoge lob. Berja kopt de bal weg. Vasajari speelt de bal door. Daar is Lestofante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lestofante draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Berja probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Herezjatyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berja is nu in balbezit. Berja draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Ahjupera met een sublieme pass. Berja speelt de bal door. Klungelig pakt Contreras de bal. Contreras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Berja passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herezjatyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berja is nu in balbezit. Berja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Berja is nu in balbezit. Berja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Piast Pawłowice 0:3

20e minuut.
Berja verovert de bal door een tackle van achteren. Berja draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny probeert de bal aan de voet te houden. Berja rent richting de bal. Berja schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Piast Pawłowice 0:4

22e minuut.
Zarzeczny met een sublieme pass. Herezjatyk kopt de bal weg. Berja rent richting de bal. Berja draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zarzeczny de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Piast Pawłowice 0:5

24e minuut.
Herezjatyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berja bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zarzeczny. Berja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berja komt bij de bal en schiet. Zarzeczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Ahjupera is nu in balbezit. Ahjupera speelt de bal door. Berja bereikt de bal nog maar net als eerste. Berja draait met de bal, schiet en ... Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Piast Pawłowice 0:6

29e minuut.
Zarzeczny heeft problemen om de bal te vangen. Zarzeczny speelt de bal door. Herezjatyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Berja onderschept slim de pass. Berja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boski komt het veld opgelopen. Kryszkiewicz komt het veld opgelopen. Řebíček komt het veld opgelopen. Mielniczek komt het veld opgelopen. Simanungkalit komt het veld opgelopen. Ordak komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Dolamić speelt de bal door. Ahjupera met een sublieme pass. Lestofante is nu in balbezit. Lestofante haalt uit met een fantastische trap. Zarzeczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Piast Pawłowice 0:7

36e minuut.
Berja met een snelle inworp. Berja bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Berja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berja schiet op doel. Zarzeczny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Piast Pawłowice 0:8

39e minuut.
Berja probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herezjatyk met een snelle inworp. Berja rent richting de bal. Berja schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berja is nu in balbezit. Berja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Piast Pawłowice 0:9

42e minuut.
Berja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herezjatyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasajari verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Vasajari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasajari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Piast Pawłowice 0:10

44e minuut.
Inworp. Herezjatyk met een snelle inworp. Berja is nu in balbezit. Berja haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zarzeczny de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Piast Pawłowice 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 58%, Piast Pawłowice 42%.
FC Chełmek - Piast Pawłowice 0:11

46e minuut.
Jóelsson komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Yumurtacı probeert naar een medespeler te passen. Gajdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdzik speelt de bal door. Mikuła is nu in balbezit. Mikuła schiet op doel. Zarzeczny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mikuła is nu in balbezit. Mikuła schiet op doel. Zarzeczny bokst de bal weg.

52e minuut.
Herezjatyk haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Boski trapt de bal weg van het doel. Mikuła rent richting de bal. Mikuła draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zarzeczny probeert wanhopig de bal te grijpen. Mikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jóelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóelsson passt de bal met de wreef. Berja bereikt de bal nog maar net als eerste. Berja heeft problemen om de bal te vangen. Berja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Herezjatyk heeft problemen om de bal te vangen. Mikuła rent richting de bal. Herezjatyk is nu in balbezit. Mikuła onderschept slim de pass. Mikuła schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Jóelsson onderschept slim de pass. Jóelsson speelt de bal door. Dolamić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolamić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dolamić rent richting de bal. Dolamić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chełmek - Piast Pawłowice 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chełmek 56%, Piast Pawłowice 44%.
FC Chełmek - Piast Pawłowice 0:12