Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As team LKS Stara Wieś
bezp Tactiek NEW
50% Balbezit 50%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 68
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 61.8
poor Schieten outstanding
good Passen outstanding
average Verdedigen very good


1e minuut.
Sümbül rent richting de bal. Sümbül geeft een lange en hoge pass. Somorjai kopt de bal weg. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Spodzieja met een sublieme pass. Dias met een sublieme pass. Kousas kopt de bal weg. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ... Dias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:1

8e minuut.
Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić rent richting de bal. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap. Dias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:2

9e minuut.
Daar is Mykulyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somorjai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cukić is nu in balbezit. Cukić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kousas is nu in balbezit. Kousas draait met de bal, schiet en ... Dias bokst de bal weg. Kousas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousas draait met de bal, schiet en ... Ciepielewski probeert de bal aan de voet te houden. Dias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dias speelt de bal door. Kousas met een sublieme pass. Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:3

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Lingard de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Somorjai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciepielewski springt en kopt de bal. Dias werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:4

14e minuut.
Lingard speelt de bal door. Saraiva is nu in balbezit. Saraiva geeft de bal voor. Cukić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:5

16e minuut.
Ciepielewski speelt de bal door. Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja probeert naar een medespeler te passen. Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić schiet op doel. Dias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Somorjai is nu in balbezit. Somorjai passt de bal in één keer door. Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić draait met de bal, schiet en ... Dias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:6

19e minuut.
Dias probeert naar een medespeler te passen. Somorjai controleert de bal met de borst. Somorjai speelt de bal door. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja schiet op doel. Dias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:7

22e minuut.
Daar is Spodzieja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spodzieja probeert naar een medespeler te passen. Cukić is nu in balbezit. Cukić draait met de bal, schiet en ... Dias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:8

23e minuut.
Kousas controleert de bal met de borst. Kousas speelt de bal door. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:9

26e minuut.
Kousas met een sublieme pass. Spodzieja heeft problemen om de bal te vangen. Spodzieja speelt de bal door. Klungelig pakt Ciepielewski de bal. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap. Dias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Spodzieja met een sublieme pass. Trasino probeert naar een medespeler te passen. Somorjai probeert naar een medespeler te passen. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap. Dias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cukić rent richting de bal. Cukić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:10

29e minuut.
Somorjai rent richting de bal. Somorjai passt de bal met de wreef. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap. Dias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:11

30e minuut.
Lingard probeert naar een medespeler te passen. Molus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić onderschept slim de pass. Cukić passt de bal zonder na te denken. Ciepielewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:12

32e minuut.
Kousas met een sublieme pass. Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja speelt de bal door. Cukić is nu in balbezit. Cukić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:13

34e minuut.
Ciepielewski probeert naar een medespeler te passen. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja met een sublieme pass. Cukić is nu in balbezit. Cukić draait met de bal, schiet en ... Dias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Spodzieja met een sublieme pass. Ciepielewski is nu in balbezit. Klungelig pakt Cukić de bal. Cukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:14

37e minuut.
Kousas speelt de bal door. Spodzieja probeert naar een medespeler te passen. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić rent richting de bal. Cukić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dias trapt de bal weg. Clark kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dias probeert naar een medespeler te passen. Kousas kopt de bal weg. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap. Dias bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spodzieja zal de hoekschop nemen. Dias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciepielewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:15

40e minuut.
Ciepielewski onderschept slim de pass. Ciepielewski met een sublieme pass. Cukić is nu in balbezit. Cukić haalt uit met een fantastische trap. Dias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:16

43e minuut.
Spodzieja heeft problemen om de bal te vangen. Spodzieja probeert naar een medespeler te passen. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski schiet op doel. Dias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:17

44e minuut.
Mykulyak geeft een lange en hoge pass. Cukić is nu in balbezit. Cukić passt de bal in één keer door. Daar is Ciepielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciepielewski schiet op doel. Dias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As team 96%, LKS Stara Wieś 4%.
As team - LKS Stara Wieś 0:17

46e minuut.
Stanisz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kousas met een sublieme pass. Somorjai met een sublieme pass. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:18

47e minuut.
Lingard passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somorjai met de inworp. Kousas rent richting de bal. Kousas geeft een lange en hoge pass. Dias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciepielewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:19

49e minuut.
Somorjai met de inworp. Kousas probeert de bal met de borst te controleren. Lingard rent richting de bal. Kousas verovert de bal door een tackle van achteren. Kousas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kousas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias probeert naar een medespeler te passen. Somorjai speelt de bal door. Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja draait met de bal, schiet en ... Dias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Dias probeert naar een medespeler te passen. Somorjai kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciepielewski de bal. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ... Dias probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dias trapt de bal weg. Somorjai is nu in balbezit. Somorjai probeert naar een medespeler te passen. Spodzieja heeft problemen om de bal te vangen. Spodzieja geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:20

56e minuut.
Spodzieja controleert de bal met de borst. Kousas probeert naar een medespeler te passen. Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić draait met de bal, schiet en ... Dias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:21

57e minuut.
Somorjai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kousas controleert de bal met de borst. Kousas probeert naar een medespeler te passen. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:22

59e minuut.
Dias neemt vlug de vrije trap. Somorjai kopt de bal weg. Ciepielewski probeert naar een medespeler te passen. Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja geeft een hoge lob. Dias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:23

62e minuut.
Somorjai probeert de bal aan de voet te houden. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja probeert naar een medespeler te passen. Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cukić is nu in balbezit. Cukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:24

63e minuut.
Lingard is nu in balbezit. Lingard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Janowicz de bal. Janowicz geeft een lange en hoge pass. Cukić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:25

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dias niet meer kan verder spelen. Radešić komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bojano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somorjai met een snelle inworp. Kousas kan de bal niet met de borst controleren. Kousas speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:26

67e minuut.
Inworp. Somorjai met de inworp. Kousas probeert de bal met de borst te controleren. Kousas probeert naar een medespeler te passen. Ciepielewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:27

69e minuut.
Lingard passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somorjai met een snelle inworp. Cukić rent richting de bal. Cukić schiet op doel. Radešić bokst de bal weg.

70e minuut.
Daar is Janowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janowicz met een sublieme pass. Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja schiet op doel. Radešić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Clark kopt de bal weg. Janowicz met een sublieme pass. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:28

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radešić trapt de bal weg van het doel. Somorjai probeert naar een medespeler te passen. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spodzieja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kousas passt de bal in één keer door. Spodzieja speelt de bal door. Cukić rent richting de bal. Cukić haalt uit met een fantastische trap. Radešić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:29

79e minuut.
Ciepielewski met een sublieme pass. Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja probeert naar een medespeler te passen. Cukić is nu in balbezit. Cukić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:30

80e minuut.
Somorjai is nu in balbezit. Somorjai passt de bal in één keer door. Daar is Ciepielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciepielewski draait met de bal, schiet en ... Radešić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:31

81e minuut.
Lingard probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somorjai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kousas controleert de bal met de borst. Kousas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciepielewski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:32

83e minuut.
Somorjai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kousas controleert de bal met de borst. Kousas speelt de bal door. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:33

84e minuut.
Somorjai met een snelle inworp. Kousas controleert de bal met de borst. Kousas met een sublieme pass. Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić haalt uit met een fantastische trap. Radešić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Solans geeft een lange en hoge pass. Kousas kopt de bal weg. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepielewski schiet op doel. Radešić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Radešić trapt de bal weg van het doel. Barra kopt de bal weg. Ciepielewski controleert de bal met de borst. Ciepielewski passt de bal zonder na te denken. Cukić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:34

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clark zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap. Radešić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:35

89e minuut.
Somorjai met een snelle inworp. Kousas probeert de bal met de borst te controleren. Kousas speelt de bal door. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:36

90e minuut.
Lingard passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somorjai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kousas kan de bal niet met de borst controleren. Kousas speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciepielewski rent richting de bal. Ciepielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - LKS Stara Wieś 0:37

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As team 94%, LKS Stara Wieś 6%.
As team - LKS Stara Wieś 0:37