Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Orzech FC ABRAMOWICE
Zdrowa Tactiek 3 napadów
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
70.8 gemiddelde waardering 36.7
formidable Schieten adequate
outstanding Passen average
excellent Verdedigen adequate


8e minuut.
Oravecz is nu in balbezit. Puplinskas is nu in balbezit. Oravecz onderschept slim de pass. Oravecz geeft een lange en hoge pass. Galev springt en kopt de bal. Wach bokst de bal weg. Czerniak rent richting de bal. Czerniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wach speelt de bal door. Chałas probeert naar een medespeler te passen. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz geeft een lange en hoge pass. Galev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pletiguz heeft problemen om de bal te vangen. Tüske verovert de bal door een tackle van achteren. Tüske geeft een lange en hoge pass. Segovia is nu in balbezit. Segovia draait met de bal, schiet en ... Wawrzak bokst de bal weg. Talar speelt de bal door. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz geeft een hoge lob. Czerniak kopt de bal weg. Wach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Czerniak rent richting de bal. Schaumberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak verovert de bal door een tackle van achteren. Czerniak draait met de bal, schiet en ... Wach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC ABRAMOWICE 1:0

17e minuut.
Oravecz passt de bal in één keer door. Valencia rent richting de bal. Valencia passt de bal zonder na te denken. Czerniak is nu in balbezit. Czerniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Talar is nu in balbezit. Talar geeft een lange en hoge pass. Hidegkuti heeft problemen om de bal te vangen. Galev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galev schiet op doel. Wach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Rozman met een sublieme pass. Czerniak is nu in balbezit. Czerniak geeft een hoge lob. Galev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Valencia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Oravecz de bal. Oravecz geeft een lange en hoge pass. Galev springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia geeft een lange en hoge pass. Czerniak rent richting de bal. Czerniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC ABRAMOWICE 2:0

33e minuut.
Talar passt de bal in één keer door. Galev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidegkuti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Galev kan niet meer verder spelen.

37e minuut.
Rapali rent richting de bal. Rapali passt de bal zonder na te denken. Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft een lange en hoge pass. Czerniak springt en kopt de bal. Wach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 28%, FC ABRAMOWICE 72%.
Sokół Orzech - FC ABRAMOWICE 2:0

48e minuut.
Oravecz verovert de bal door een tackle van achteren. Oravecz passt de bal zonder na te denken. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak draait met de bal, schiet en ... Wach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC ABRAMOWICE 3:0

52e minuut.
Klungelig pakt Czerniak de bal. Czerniak met een sublieme pass. Oravecz is nu in balbezit. Oravecz geeft de bal voor. Czerniak krijgt zijn hoofd ertegen. Wach bokst de bal weg.

54e minuut.
Valencia passt de bal zonder na te denken. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz probeert naar een medespeler te passen. Czerniak rent richting de bal. Czerniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC ABRAMOWICE 4:0

55e minuut.
Czerniak passt de bal in één keer door. Oravecz rent richting de bal. Oravecz passt de bal zonder na te denken. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak haalt uit met een fantastische trap. Wach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Rozman verovert de bal door een tackle van achteren. Rozman geeft een lange en hoge pass. Valencia speelt de bal door. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak haalt uit met een fantastische trap. Wach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Daar is Chałas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałas geeft een lange en hoge pass. Vandenberghe is nu in balbezit. Czerniak verovert de bal door een tackle van achteren. Czerniak schiet op doel. Wach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Wach trapt de bal weg van het doel. Chałas kopt de bal weg. Schaumberger is nu in balbezit. Czerniak onderschept slim de pass. Czerniak draait met de bal, schiet en ... Wach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Oravecz is nu in balbezit. Oravecz passt de bal in één keer door. Czerniak is nu in balbezit. Czerniak draait met de bal, schiet en ... Wach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC ABRAMOWICE 5:0

74e minuut.
Valencia geeft een lange en hoge pass. Schaumberger heeft problemen om de bal te vangen. Czerniak is nu in balbezit. Czerniak draait met de bal, schiet en ... Wach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC ABRAMOWICE 6:0

76e minuut.
Valencia geeft de bal voor. Czerniak kopt de bal weg. Valencia geeft een hoge lob. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak haalt uit met een fantastische trap. Wach bokst de bal weg. Czerniak rent richting de bal. Czerniak haalt uit met een fantastische trap. Wach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC ABRAMOWICE 7:0

80e minuut.
Rozman rent richting de bal. Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft een lange en hoge pass. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak schiet op doel. Wach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - FC ABRAMOWICE 8:0

82e minuut.
Chałas passt de bal in één keer door. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz geeft een hoge lob. Czerniak rent richting de bal. Czerniak haalt uit met een fantastische trap. Wach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Oravecz rent richting de bal. Oravecz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hidegkuti de bal. Czerniak is nu in balbezit. Czerniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Klungelig pakt Oravecz de bal. Oravecz speelt de bal door. Czerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniak schiet op doel. Wach probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 21%, FC ABRAMOWICE 79%.
Sokół Orzech - FC ABRAMOWICE 8:0