Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escola Warszawa Supermegaekstralni
532c Tactiek NOWA Z EPTIEGO
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
72.5 gemiddelde waardering 69.8
incredible Schieten formidable
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen magical


6e minuut.
Erenoğlu passt de bal in één keer door. Buehler is nu in balbezit. Buehler passt de bal zonder na te denken. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu schiet op doel. Piekarz bokst de bal weg.

12e minuut.
Osowski met een sublieme pass. Nepomucký is nu in balbezit. Nepomucký probeert naar een medespeler te passen. Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Bizera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Wark-Meister passt de bal in één keer door. Azambuja rent richting de bal. Azambuja speelt de bal door. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ... Piekarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Cabrera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azambuja. Cabrera raakt geblesseerd tijdens het duel. González Santos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kikut is nu in balbezit. Padlikowski onderschept slim de pass. Padlikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Buehler speelt de bal door. Azambuja rent richting de bal. Azambuja passt de bal zonder na te denken. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Luntraru is nu in balbezit. Luntraru met een sublieme pass. Azambuja met een sublieme pass. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wark-Meister is nu in balbezit. Wark-Meister probeert naar een medespeler te passen. González Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Erenoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Żelazko is nu in balbezit. Żelazko passt de bal in één keer door. Azambuja rent richting de bal. Azambuja geeft een hoge lob. Erenoğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Azambuja probeert naar een medespeler te passen. Gacula onderschept slim de pass. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu geeft een lange en hoge pass. Buehler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Luntraru passt de bal zonder na te denken. Erenoğlu rent richting de bal. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja geeft een lange en hoge pass. Buehler krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Brault probeert de bal met de borst te controleren. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbitek passt de bal in één keer door. Padlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nepomucký is nu in balbezit. Nepomucký passt de bal zonder na te denken. Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Kikut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escola Warszawa 50%, Supermegaekstralni 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escola Warszawa - Supermegaekstralni 0:0

62e minuut.
Azambuja passt de bal met de wreef. Cuevas is nu in balbezit. Erenoğlu rent richting de bal. Erenoğlu schiet op doel. Piekarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escola Warszawa - Supermegaekstralni 1:0

64e minuut.
Mendzorius met een sublieme pass. Nepomucký bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomucký passt de bal zonder na te denken. Orbitek is nu in balbezit. Orbitek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Famulski komt het veld opgelopen. Zawistowski komt het veld opgelopen. Jęczeń komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Żelazko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelazko passt de bal met de wreef. Azambuja rent richting de bal. Azambuja geeft de bal voor. Erenoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Zawistowski is nu in balbezit. Zawistowski passt de bal zonder na te denken. Nepomucký bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomucký geeft een hoge lob. Chvála kan de bal niet met de borst controleren. Bizera bokst de bal weg.

77e minuut.
Kikut speelt de bal door. Wark-Meister speelt de bal door. Żelazko heeft problemen om de bal te vangen. Żelazko geeft een hoge lob. Erenoğlu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Klungelig pakt Wark-Meister de bal. Wark-Meister met een sublieme pass. Azambuja heeft problemen om de bal te vangen. Azambuja geeft een lange en hoge pass. Buehler maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Luntraru rent richting de bal. Jęczeń verovert de bal door een tackle van achteren. Jęczeń schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chinetti de bal onder controle te krijgen. Bizera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Escola Warszawa - Supermegaekstralni 1:1

86e minuut.
Żelazko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wark-Meister de bal. Wark-Meister met een sublieme pass. Erenoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Erenoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escola Warszawa 44%, Supermegaekstralni 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escola Warszawa - Supermegaekstralni 1:1