Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Zatorze szarzujace dziki
Skrzydło Tactiek Arsene Wenger
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
68.3 gemiddelde waardering 75
very good Schieten excellent
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen brilliant


6e minuut.
Lucinschi met een snelle inworp. Libert is nu in balbezit. Libert passt de bal zonder na te denken. Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bilgiç is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Regente. Bilgiç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Briscariu met een snel genomen vrije trap. Bilgiç kopt de bal weg. Briscariu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bilgiç rent richting de bal. Bilgiç passt de bal met de wreef. Bozkurt rent richting de bal. Bozkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - szarzujace dziki 1:0

22e minuut.
Plumb met een sublieme pass. Colognesi rent richting de bal. Colognesi geeft een hoge lob. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozkurt geeft een lange en hoge pass. Lomozník bokst de bal weg. Raţă is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - szarzujace dziki 2:0

25e minuut.
Özal is nu in balbezit. Özal passt de bal met de wreef. Colaianni rent richting de bal. Colaianni geeft de bal voor. Bozkurt springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Baena geeft een lange en hoge pass. Colognesi controleert de bal met de borst. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juříček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - szarzujace dziki 2:1

41e minuut.
Schauwaers passt de bal met de wreef. Daar is Libert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Libert geeft de bal voor. Juříček maakt een snoekduik en kopt de bal. Preciado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Quốc Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Blajinu met een sublieme pass. Libert rent richting de bal. Libert geeft de bal voor. Juříček maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Zatorze 56%, szarzujace dziki 44%.
WKS Zatorze - szarzujace dziki 2:1

55e minuut.
Libert met een sublieme pass. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákos verovert de bal door een tackle van achteren. Schauwaers verovert de bal door een tackle van achteren. Schauwaers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Libert rent richting de bal. Libert passt de bal met de wreef. Blajinu probeert naar een medespeler te passen. Juříček rent richting de bal. Juříček schiet op doel. Preciado bokst de bal weg.

60e minuut.
Briscariu met een sublieme pass. Blajinu speelt de bal door. Juříček is nu in balbezit. Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers haalt uit met een fantastische trap. Preciado bokst de bal weg.

64e minuut.
Fierka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dyluś komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Libert met een snelle inworp. Lucinschi rent richting de bal. Lucinschi geeft een hoge lob. Juříček krijgt zijn hoofd ertegen. Preciado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schauwaers is nu in balbezit. Schauwaers haalt uit met een fantastische trap. Preciado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Zatorze - szarzujace dziki 2:2

74e minuut.
Regente kopt de bal weg. Lucinschi probeert naar een medespeler te passen. Libert is nu in balbezit. Libert geeft een hoge lob. Plumb verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - szarzujace dziki 2:3

82e minuut.
Libert passt de bal met de wreef. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juříček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Juříček neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Zatorze 62%, szarzujace dziki 38%.
WKS Zatorze - szarzujace dziki 2:3