Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piast Pawłowice LKS Stara Wieś
2 A III L 1 W Tactiek Atak test
64% Balbezit 36%
27% Spel op eigen helft 73%
35 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.3 gemiddelde waardering 42.9
briljant Schieten redelijk
uitmuntend Passen goed
formidabel Verdedigen goed


1e minuut.
Meri rent richting de bal. Bitang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meri. Meri krijgt een gele kaart. Bitang wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bitang kan niet meer verder spelen.

2e minuut.
Mantovani speelt de bal door. Meri bereikt de bal nog maar net als eerste. Meri speelt de bal door. Pračko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pračko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 1:0

5e minuut.
Szmit onderschept slim de pass. Meri heeft problemen om de bal te vangen. Meri speelt de bal door. Pračko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pračko schiet op doel. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Meri is nu in balbezit. Meri heeft problemen om de bal te vangen. Meri geeft een hoge lob. Gorzała maakt een snoekduik en kopt de bal. Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 2:0

11e minuut.
Onciu met een sublieme pass. Meri rent richting de bal. Meri probeert naar een medespeler te passen. Pračko rent richting de bal. Pračko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Meri is nu in balbezit. Meri passt de bal met de wreef. Pračko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pračko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 3:0

19e minuut.
Meri passt de bal zonder na te denken. Łazarz met een sublieme pass. Pračko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pračko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Onciu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Onciu de bal. Pračko rent richting de bal. Pračko draait met de bal, schiet en ... Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 4:0

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Godoy niet meer kan verder spelen.

25e minuut.
Onciu speelt de bal door. Klungelig pakt Meri de bal. Meri met een sublieme pass. Pračko rent richting de bal. Pračko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Onciu probeert naar een medespeler te passen. Meri rent richting de bal. Meri passt de bal met de wreef. Pračko is nu in balbezit. Pračko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 5:0

31e minuut.
Daar is Grocholak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pračko speelt de bal door. Daar is Meri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meri geeft een lange en hoge pass. Gorzała springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 6:0

33e minuut.
Mantovani met een sublieme pass. Meri heeft problemen om de bal te vangen. Meri passt de bal met de wreef. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 7:0

35e minuut.
Pračko probeert naar een medespeler te passen. Meri is nu in balbezit. Meri met een sublieme pass. Pračko rent richting de bal. Pračko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 8:0

36e minuut.
Meri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dolamić komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Łazarz passt de bal zonder na te denken. Dolamić heeft problemen om de bal te vangen. Dolamić passt de bal met de wreef. Pračko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pračko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 9:0

42e minuut.
Vasajari passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dolamić de bal. Dolamić passt de bal met de wreef. Pračko is nu in balbezit. Pračko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mantovani passt de bal in één keer door. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu met een sublieme pass. Dolamić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolamić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Pawłowice 29%, LKS Stara Wieś 71%.
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 10:0

46e minuut.
Tellechea met een sublieme pass. Grocholak is nu in balbezit. Grocholak passt de bal met de wreef. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 11:0

49e minuut.
Dolamić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolamić met een sublieme pass. Onciu probeert naar een medespeler te passen. Pračko rent richting de bal. Pračko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Chettle passt de bal in één keer door. Grocholak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łazarz. Grocholak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Grocholak kan niet meer verder spelen.

52e minuut.
Dolamić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolamić probeert naar een medespeler te passen. Pračko rent richting de bal. Gorzała rent richting de bal. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 12:0

55e minuut.
Giraudi onderschept slim de pass. Nemec rent richting de bal. Vachalovský speelt de bal door. Dolamić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolamić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Onciu passt de bal in één keer door. Dolamić heeft problemen om de bal te vangen. Dolamić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pračko de bal. Pračko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 13:0

61e minuut.
Chettle kan de bal niet met de borst controleren. Onciu onderschept slim de pass. Onciu passt de bal zonder na te denken. Mantovani heeft problemen om de bal te vangen. Mantovani schiet op doel. Paal! Gorzała rent richting de bal. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 14:0

63e minuut.
Onciu met een sublieme pass. Dolamić is nu in balbezit. Dolamić geeft een lange en hoge pass. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 15:0

65e minuut.
Villada rent richting de bal. Villada passt de bal in één keer door. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gorzała de bal. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 16:0

66e minuut.
Tellechea speelt de bal door. Nemec rent richting de bal. Gorzała tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorzała krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Gorzała is nu in balbezit. Daar is Gorzała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorzała probeert naar een medespeler te passen. Pračko rent richting de bal. Pračko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 17:0

70e minuut.
Pračko kopt de bal weg. Gorzała probeert naar een medespeler te passen. Dolamić is nu in balbezit. Dolamić geeft een hoge lob. Gorzała springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Villada trapt de bal weg van het doel. Mantovani kopt de bal weg. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Onciu speelt de bal door. Dolamić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolamić passt de bal met de wreef. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 18:0

77e minuut.
Dragozov met een sublieme pass. Chettle speelt de bal door. Klungelig pakt Prance de bal. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Onciu speelt de bal door. Dolamić rent richting de bal. Dolamić speelt de bal door. Pračko is nu in balbezit. Pračko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 19:0

82e minuut.
Łazarz probeert naar een medespeler te passen. Dolamić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolamić geeft de bal voor. Gorzała rent richting de bal. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 20:0

83e minuut.
Pračko is nu in balbezit. Pračko met een sublieme pass. Klungelig pakt Dolamić de bal. Dolamić geeft de bal voor. Gorzała krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 21:0

90e minuut.
Dolamić rent richting de bal. Szmit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolamić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dolamić met een snel genomen vrije trap. Gorzała springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Pawłowice 26%, LKS Stara Wieś 74%.
Piast Pawłowice - LKS Stara Wieś 21:0