Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supermegaekstralni Sokół Orzech
NOWA Z EPTIEGO Tactiek Zdrowa
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
22 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
68.7 gemiddelde waardering 60.8
formidabel Schieten zeer goed
uitmuntend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Padlikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bugajski de bal. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Padlikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Osowski met een sublieme pass. Daar is Nepomucký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nepomucký passt de bal zonder na te denken. Orbitek rent richting de bal. Orbitek draait met de bal, schiet en ... Wawrzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
González Santos geeft een lange en hoge pass. Nepomucký bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduşel begaat een overtreding. Nepomucký is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osowski wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orbitek rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Barszcz geeft een hoge lob. Cabrera probeert de bal met de borst te controleren. Cabrera probeert naar een medespeler te passen. Padlikowski rent richting de bal. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Wawrzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Nepomucký is nu in balbezit. Inworp. Nepomucký zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orbitek rent richting de bal. Orbitek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Polnar rent richting de bal. Polnar geeft een hoge lob. Trnić rent richting de bal. Idziak onderschept slim de pass. Idziak draait met de bal, schiet en ... Piekarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Nepomucký rent richting de bal. Inworp. Nepomucký met een snelle inworp. Orbitek is nu in balbezit. Orbitek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Kępka geeft een hoge lob. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Idziak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Idziak krijgt een gele kaart.

36e minuut.
González Santos passt de bal zonder na te denken. Osowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barszcz is nu in balbezit. Osowski verovert de bal door een tackle van achteren. Osowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Polnar geeft de bal voor. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz geeft een hoge lob. Czerniak springt en kopt de bal. Piekarz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 41%, Sokół Orzech 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Supermegaekstralni - Sokół Orzech 0:0

54e minuut.
González Santos verovert de bal door een tackle van achteren. González Santos met een sublieme pass. Daar is Padlikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padlikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - Sokół Orzech 1:0

58e minuut.
Klungelig pakt Cabrera de bal. Cabrera passt de bal in één keer door. González Santos met een sublieme pass. Padlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nepomucký rent richting de bal. Nepomucký passt de bal met de wreef. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbitek schiet op doel. Wawrzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - Sokół Orzech 2:0

64e minuut.
González Santos rent richting de bal. González Santos geeft een hoge lob. Orbitek speelt de bal door. Padlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Famulski komt het veld opgelopen. Cuevas komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Chałas rent richting de bal. Padlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Padlikowski passt de bal in één keer door. Orbitek rent richting de bal. Orbitek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - Sokół Orzech 3:0

69e minuut.
Oravecz geeft een hoge lob. Piekarz probeert naar een medespeler te passen. González Santos kopt de bal weg. Padlikowski rent richting de bal. Padlikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Piekarz speelt de bal door. Chałas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałas passt de bal met de wreef. Oravecz rent richting de bal. Oravecz geeft een hoge lob. Piekarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Nepomucký rent richting de bal. Inworp. Nepomucký zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orbitek rent richting de bal. Orbitek schiet op doel. Wawrzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Nepomucký bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomucký met een sublieme pass. Padlikowski rent richting de bal. Padlikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - Sokół Orzech 4:0

82e minuut.
Burduşel geeft een hoge lob. Maška rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Idziak. Idziak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 49%, Sokół Orzech 51%.
Supermegaekstralni - Sokół Orzech 4:0