Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Orzech Piast Pawłowice
Zdrowa Tactiek 2 A III L 1 W
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
70.3 gemiddelde waardering 76.8
formidable Schieten incredible
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


6e minuut.
Oravecz met een snelle inworp. Szut rent richting de bal. Szut passt de bal in één keer door. Galev rent richting de bal. Galev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Onciu met een sublieme pass. Bruks rent richting de bal. Bruks passt de bal met de wreef. Gorzała rent richting de bal. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Piast Pawłowice 0:1

18e minuut.
Szut neemt vlug de vrije trap. Czerniak heeft problemen om de bal te vangen. Czerniak passt de bal met de wreef. Idziak rent richting de bal. Idziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokół Orzech - Piast Pawłowice 1:1

20e minuut.
Gorzała kopt de bal weg. Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruks passt de bal in één keer door. Lestofante bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestofante haalt uit met een fantastische trap. Wawrzak bokst de bal weg.

33e minuut.
Vasajari passt de bal met de wreef. Dolamić rent richting de bal. Dolamić passt de bal met de wreef. Lestofante is nu in balbezit. Lestofante draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gorzała is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dolamić neemt de hoekschop. Lestofante maakt een snoekduik en kopt de bal. Wawrzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Contreras met een sublieme pass. Bruks rent richting de bal. Bruks met een sublieme pass. Lestofante bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestofante schiet op doel. Wawrzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gorzała is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bruks neemt de hoekschop. Gorzała krijgt zijn hoofd ertegen. Barszcz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Piast Pawłowice 1:2

45e minuut.
Bruks passt de bal met de wreef. Onciu rent richting de bal. Onciu geeft een hoge lob. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała schiet op doel. Wawrzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lestofante de bal. Gorzała rent richting de bal. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. Wawrzak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Piast Pawłowice 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 44%, Piast Pawłowice 56%.
Sokół Orzech - Piast Pawłowice 1:3

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jóelsson komt het veld opgelopen. Pračko komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Vasajari met een snelle inworp. Onciu rent richting de bal. Onciu geeft de bal voor. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Pračko rent richting de bal. Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merlo. Merlo krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Onciu geeft een lange en hoge pass. Bruks rent richting de bal. Bruks speelt de bal door. Pračko rent richting de bal. Pračko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Onciu rent richting de bal. Onciu passt de bal met de wreef. Bruks heeft problemen om de bal te vangen. Bruks geeft een hoge lob. Gorzała krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Orzech - Piast Pawłowice 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Orzech 42%, Piast Pawłowice 58%.
Sokół Orzech - Piast Pawłowice 1:4