Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ABRAMOWICE FC Chełmek
3 napadów Tactiek ultimate safe
58% Balbezit 42%
5% Spel op eigen helft 95%
66 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 28.1
good Schieten poor
excellent Passen weak
weak Verdedigen average


1e minuut.
Czerwiński passt de bal in één keer door. Schrader bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrader probeert naar een medespeler te passen. Veliev rent richting de bal. Veliev haalt uit met een fantastische trap. Ordak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Veliev rent richting de bal. Veliev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ordak met een harde bal richting middenveld. Kryszkiewicz kopt de bal weg. Veliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 1:0

5e minuut.
Hidegkuti kopt de bal weg. Taškić met een sublieme pass. Klungelig pakt Veliev de bal. Segovia rent richting de bal. Segovia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Taškić rent richting de bal. Taškić passt de bal met de wreef. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia schiet op doel. Ordak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 2:0

8e minuut.
Rapali heeft problemen om de bal te vangen. Rapali speelt de bal door. Veliev met een sublieme pass. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Segovia de bal. Segovia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 3:0

11e minuut.
Kryszkiewicz geeft de bal voor. Inworp. Taškić met de inworp. Veliev rent richting de bal. Veliev draait met de bal, schiet en ... Ordak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Veliev rent richting de bal. Veliev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ordak trapt de bal weg. Taškić kopt de bal weg. Klungelig pakt Segovia de bal. Segovia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 4:0

14e minuut.
Daar is Czerwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwiński met een sublieme pass. Veliev rent richting de bal. Veliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 5:0

16e minuut.
Czerwiński passt de bal met de wreef. Ordak met een sublieme pass. Taškić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Veliev de bal. Veliev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 6:0

18e minuut.
Puplinskas passt de bal met de wreef. Taškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia haalt uit met een fantastische trap. Ordak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Schrader met een snelle inworp. Klungelig pakt Czerwiński de bal. Czerwiński passt de bal in één keer door. Segovia is nu in balbezit. Segovia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 7:0

22e minuut.
Inworp. Schrader zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Kryszkiewicz de bal. Taškić speelt de bal door. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Ordak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 8:0

25e minuut.
Taškić is nu in balbezit. Taškić passt de bal zonder na te denken. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia schiet op doel. Ordak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 9:0

26e minuut.
Kocikowski geeft een hoge lob. Schrader probeert naar een medespeler te passen. Czerwiński heeft problemen om de bal te vangen. Schrader is nu in balbezit. Schrader draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 10:0

27e minuut.
Ordak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schrader zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Schrader zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... Veliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 11:0

29e minuut.
Czerwiński met de inworp. Schrader controleert de bal met de borst. Schrader speelt de bal door. Veliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 12:0

30e minuut.
Schrader rent richting de bal. Schrader probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Segovia de bal. Segovia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 13:0

31e minuut.
Mikrus komt het veld opgelopen. Herezjatyk komt het veld opgelopen. Spirela komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Klungelig pakt Segovia de bal. Ordak speelt de bal door. Kryszkiewicz kopt de bal weg. Czerwiński kan de bal niet met de borst controleren. Czerwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 14:0

34e minuut.
Ordak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schrader met de inworp. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Ordak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Segovia is nu in balbezit. Segovia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Czerwiński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ordak de bal onder controle te krijgen. Taškić probeert naar een medespeler te passen. Veliev rent richting de bal. Veliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 15:0

43e minuut.
Vandenberghe is nu in balbezit. Vandenberghe passt de bal in één keer door. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Ordak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ABRAMOWICE 8%, FC Chełmek 92%.
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 16:0

46e minuut.
Kocikowski rent richting de bal. Kocikowski geeft een hoge lob. Segovia kopt de bal weg. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Ordak trapt de bal weg. Taškić rent richting de bal. Taškić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czerwiński de bal. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... Ordak bokst de bal weg. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 17:0

49e minuut.
Schrader zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwiński heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiński passt de bal in één keer door. Veliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 18:0

51e minuut.
Taškić is nu in balbezit. Taškić passt de bal in één keer door. Segovia is nu in balbezit. Segovia draait met de bal, schiet en ... Ordak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 19:0

54e minuut.
Ordak trapt de bal weg. Taškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Taškić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Segovia de bal. Segovia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Taškić rent richting de bal. Taškić passt de bal in één keer door. Segovia is nu in balbezit. Segovia haalt uit met een fantastische trap. Ordak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 20:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veliev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taškić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Segovia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segovia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 21:0

58e minuut.
Inworp. Ordak met de inworp. Schrader probeert naar een medespeler te passen. Veliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Taškić is nu in balbezit. Taškić passt de bal met de wreef. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia draait met de bal, schiet en ... Ordak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 22:0

62e minuut.
Puplinskas speelt de bal door. Schrader met een sublieme pass. Segovia is nu in balbezit. Segovia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 23:0

63e minuut.
Ordak geeft een lange en hoge pass. Taškić met een sublieme pass. Segovia rent richting de bal. Segovia schiet op doel. Ordak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 24:0

65e minuut.
Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński passt de bal in één keer door. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Taškić is nu in balbezit. Taškić probeert naar een medespeler te passen. Segovia rent richting de bal. Segovia haalt uit met een fantastische trap. Ordak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 25:0

68e minuut.
Taškić bereikt de bal nog maar net als eerste. Taškić passt de bal zonder na te denken. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 26:0

70e minuut.
Schrader kopt de bal weg. Taškić rent richting de bal. Veliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Segovia de bal. Segovia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Taškić zal de hoekschop nemen. Segovia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ordak met een harde bal richting middenveld. Schrader is nu in balbezit. Schrader passt de bal zonder na te denken. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Taškić met een snelle inworp. Veliev met een sublieme pass. Segovia rent richting de bal. Segovia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 27:0

76e minuut.
Schrader speelt de bal door. Klungelig pakt Veliev de bal. Taškić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Segovia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segovia haalt uit met een fantastische trap. Ordak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Veliev rent richting de bal. Veliev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Klungelig pakt Kryszkiewicz de bal. Taškić speelt de bal door. Segovia heeft problemen om de bal te vangen. Segovia haalt uit met een fantastische trap. Ordak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 28:0

81e minuut.
Dafinescu geeft een lange en hoge pass. Schrader kopt de bal weg. Klungelig pakt Segovia de bal. Segovia haalt uit met een fantastische trap. Ordak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Segovia is nu in balbezit. Segovia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 29:0

84e minuut.
Schrader probeert de bal met de borst te controleren. Schrader met een sublieme pass. Daar is Czerwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segovia rent richting de bal. Segovia haalt uit met een fantastische trap. Ordak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Czerwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 30:0

88e minuut.
Czerwiński heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiński met een sublieme pass. Veliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Veliev haalt uit met een fantastische trap. Ordak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 31:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ABRAMOWICE 2%, FC Chełmek 98%.
FC ABRAMOWICE - FC Chełmek 31:0