Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Stara Wieś Start Podlasie
NEW2 Tactiek 8
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
71 gemiddelde waardering 66.6
outstanding Schieten excellent
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski passt de bal met de wreef. Daar is Spodzieja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spodzieja geeft een hoge lob. Cukić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Miętkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rocinha controleert de bal met de borst. Inworp. Kousas met een snelle inworp. Spodzieja geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Somorjai probeert de bal met de borst te controleren. Prăscan speelt de bal door. Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino draait met de bal, schiet en ... Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - Start Podlasie 0:1

18e minuut.
Inworp. Kousas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spodzieja geeft een lange en hoge pass. Ciepielewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Stara Wieś - Start Podlasie 1:1

21e minuut.
Prăscan geeft de bal voor. Trasino is nu in balbezit. Sznider onderschept slim de pass. Sznider draait met de bal, schiet en ... Johnson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Stara Wieś - Start Podlasie 1:2

26e minuut.
Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Mazino met een sublieme pass. MacMaster is nu in balbezit. MacMaster geeft een lange en hoge pass. Sznider springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ciepielewski heeft problemen om de bal te vangen. Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciepielewski. Ciepielewski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Cukić passt de bal zonder na te denken. Ciepielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Edelman ... Strafschop! Ciepielewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cukić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pajariño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Stara Wieś - Start Podlasie 2:2

36e minuut.
Barra passt de bal met de wreef. Kousas probeert naar een medespeler te passen. Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja geeft een hoge lob. Cukić springt en kopt de bal. Pajariño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Stara Wieś 50%, Start Podlasie 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Stara Wieś - Start Podlasie 2:2

52e minuut.
Cukić rent richting de bal. Ciepielewski rent richting de bal. Edelman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciepielewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciepielewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Somorjai geeft een hoge lob. Cukić is nu in balbezit. Edelman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cukić raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciepielewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pajariño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Spiridione verovert de bal door een tackle van achteren. Spiridione geeft een lange en hoge pass. Cukić kopt de bal weg. Spodzieja geeft de bal voor. Ciepielewski krijgt zijn hoofd ertegen. Pajariño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Prăscan met een sublieme pass. MacMaster bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMaster speelt de bal door. Sznider bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznider schiet op doel. Johnson bokst de bal weg.

75e minuut.
Daar is Mazino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiridione verovert de bal door een tackle van achteren. Spiridione geeft de bal voor. Spodzieja is nu in balbezit. Spodzieja geeft een lange en hoge pass. Pajariño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja geeft een hoge lob. Edelman rent richting de bal. Cukić onderschept slim de pass. Cukić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cukić stond buitenspel. Kulczyk komt het veld opgelopen. Bodzioch komt het veld opgelopen. Janczar komt het veld opgelopen. Pastuszka komt het veld opgelopen. Rajkowski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kousas met een sublieme pass. Somorjai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai passt de bal in één keer door. Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Somorjai geeft een lange en hoge pass. Spodzieja heeft problemen om de bal te vangen. Spodzieja passt de bal met de wreef. Ciepielewski is nu in balbezit. Ciepielewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Mazino is nu in balbezit. Mazino geeft een lange en hoge pass. Barra is nu in balbezit. Bodzioch verovert de bal door een tackle van achteren. Bodzioch haalt uit met een fantastische trap. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Stara Wieś 39%, Start Podlasie 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Stara Wieś - Start Podlasie 2:2