Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Twierdza Gdańsk
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 43167
As team Lacoste Poznań
bezp Tactiek robert bok L
50% Balbezit 50%
98% Spel op eigen helft 2%
0 Doelpogingen 70
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 57.5
poor Schieten outstanding
poor Passen formidable
average Verdedigen excellent


2e minuut.
Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal speelt de bal door. Zurbano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bagaziński de bal. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap. Hayyam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński geeft de bal voor. Wostal rent richting de bal. Wostal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:1

5e minuut.
Hayyam speelt de bal door. Klungelig pakt Munévar de bal. Munévar passt de bal zonder na te denken. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap. Hayyam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Hayyam probeert naar een medespeler te passen. Marača kopt de bal weg. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński schiet op doel. Hayyam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:2

9e minuut.
Solans geeft een lange en hoge pass. Marača kopt de bal weg. Wostal is nu in balbezit. Wostal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:3

10e minuut.
Padalskis speelt de bal door. Bảo Khánh rent richting de bal. Wostal verovert de bal door een tackle van achteren. Wostal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:4

12e minuut.
Munévar geeft een hoge lob. Hayyam met een sublieme pass. Marača kopt de bal weg. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap. Hayyam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:5

13e minuut.
Bảo Khánh speelt de bal door. Inworp. Wostal met de inworp. Munévar heeft problemen om de bal te vangen. Munévar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hayyam trapt de bal weg. Zurbano probeert naar een medespeler te passen. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński schiet op doel. Hayyam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zurbano probeert naar een medespeler te passen. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński met een sublieme pass. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:6

15e minuut.
Padalskis met een sublieme pass. Bảo Khánh rent richting de bal. Wostal verovert de bal door een tackle van achteren. Wostal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:7

17e minuut.
Klungelig pakt Sümbül de bal. Sümbül geeft een lange en hoge pass. Zurbano kopt de bal weg. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marača rent richting de bal. Marača draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Padalskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:8

21e minuut.
Bagaziński kopt de bal weg. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński passt de bal met de wreef. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:9

23e minuut.
Munévar met een sublieme pass. Zurbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński geeft de bal voor. Wostal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:10

24e minuut.
Adamović is nu in balbezit. Adamović geeft een hoge lob. Bagaziński kopt de bal weg. Wostal rent richting de bal. Wostal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:11

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Marača de bal onder controle te krijgen. Zurbano met een sublieme pass. Daar is Bagaziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap. Hayyam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:12

28e minuut.
Bagaziński heeft problemen om de bal te vangen. Bagaziński passt de bal in één keer door. Daar is Wostal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wostal haalt uit met een fantastische trap. Hayyam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:13

30e minuut.
Marača passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Munévar de bal. Munévar probeert naar een medespeler te passen. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zurbano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Marača met een sublieme pass. Zurbano speelt de bal door. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:14

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wostal met de inworp. Munévar geeft een lange en hoge pass. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:15

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marača met een snelle inworp. Wostal rent richting de bal. Wostal draait met de bal, schiet en ... Hayyam probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:16

35e minuut.
Marača zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wostal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wostal met een sublieme pass. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:17

36e minuut.
Inworp. Marača met de inworp. Wostal is nu in balbezit. Wostal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:18

37e minuut.
Marača zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munévar speelt de bal door. Klungelig pakt Bagaziński de bal. Bagaziński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:19

38e minuut.
Inworp. Wostal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munévar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bagaziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagaziński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hayyam met een sublieme pass. Marača kopt de bal weg. Klungelig pakt Bagaziński de bal. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:20

43e minuut.
Hayyam trapt de bal weg van het doel. Marača speelt de bal door. Zurbano is nu in balbezit. Zurbano schiet op doel. Hayyam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:21

45e minuut.
Bagaziński met een sublieme pass. Zurbano heeft problemen om de bal te vangen. Zurbano passt de bal met de wreef. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As team 98%, Lacoste Poznań 2%.
As team - Lacoste Poznań 0:22

46e minuut.
Klungelig pakt Bagaziński de bal. Bagaziński met een sublieme pass. Zurbano rent richting de bal. Zurbano geeft een lange en hoge pass. Wostal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:23

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marača geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński draait met de bal, schiet en ... Hayyam maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:24

49e minuut.
Wostal draait met de bal, schiet en ... Hayyam probeert wanhopig de bal te grijpen. Bagaziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zurbano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bagaziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagaziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:25

50e minuut.
Sümbül geeft een lange en hoge pass. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal passt de bal zonder na te denken. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zurbano rent richting de bal. Zurbano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Marača is nu in balbezit. Marača passt de bal zonder na te denken. Zurbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński geeft een lange en hoge pass. Wostal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:26

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marača neemt de hoekschop. Wostal kopt de bal weg. Zurbano rent richting de bal. Zurbano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bagaziński heeft problemen om de bal te vangen. Bagaziński draait met de bal, schiet en ... Hayyam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zurbano is nu in balbezit. Zurbano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:27

54e minuut.
Hayyam rent richting de bal. Hayyam geeft de bal voor. Bagaziński probeert de bal met de borst te controleren. Bagaziński draait met de bal, schiet en ... Hayyam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:28

55e minuut.
Daar is Bảo Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bảo Khánh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marača zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munévar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Munévar is nu in balbezit. Munévar geeft een lange en hoge pass. Bagaziński probeert de bal met de borst te controleren. Bagaziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:29

58e minuut.
Wostal met een snelle inworp. Munévar is nu in balbezit. Munévar probeert naar een medespeler te passen. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:30

59e minuut.
Sümbül is nu in balbezit. Sümbül geeft een hoge lob. Bagaziński is nu in balbezit. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal schiet op doel. Hayyam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:31

61e minuut.
Marača rent richting de bal. Marača met een sublieme pass. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński draait met de bal, schiet en ... Hayyam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:32

62e minuut.
Stanisz geeft de bal voor. Inworp. Wostal met de inworp. Munévar is nu in balbezit. Munévar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Zurbano passt de bal met de wreef. Daar is Bagaziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagaziński probeert naar een medespeler te passen. Wostal rent richting de bal. Wostal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:33

65e minuut.
Marača met een snelle inworp. Wostal rent richting de bal. Wostal geeft een hoge lob. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:34

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marača met de inworp. Wostal rent richting de bal. Wostal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Hayyam trapt de bal weg. Zurbano kopt de bal weg. Wostal is nu in balbezit. Wostal draait met de bal, schiet en ... Hayyam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marača probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bagaziński de bal. Bagaziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:35

68e minuut.
Marača met een snelle inworp. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal geeft de bal voor. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Marača kopt de bal weg. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński met een sublieme pass. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:36

70e minuut.
Bảo Khánh passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marača zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wostal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wostal geeft een lange en hoge pass. Hayyam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:37

72e minuut.
Wostal rent richting de bal. Wostal met een sublieme pass. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:38

73e minuut.
Bảo Khánh probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marača neemt de hoekschop. Bagaziński springt en kopt de bal. Hayyam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:39

74e minuut.
Bảo Khánh met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marača met een snelle inworp. Klungelig pakt Wostal de bal. Wostal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Wostal passt de bal met de wreef. Zurbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbano passt de bal in één keer door. Wostal is nu in balbezit. Wostal haalt uit met een fantastische trap. Hayyam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:40

76e minuut.
Bảo Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Khánh probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marača neemt de hoekschop. Bagaziński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:41

76e minuut.
Padalskis speelt de bal door. Daar is Bảo Khánh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wostal verovert de bal door een tackle van achteren. Wostal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:42

78e minuut.
Wostal is nu in balbezit. Wostal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bagaziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagaziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:43

79e minuut.
Sümbül geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marača zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wostal rent richting de bal. Wostal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marača geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wostal kopt de bal weg. Zurbano is nu in balbezit. Zurbano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:44

80e minuut.
Bảo Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Khánh passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wostal met een snelle inworp. Munévar geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Bagaziński kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Munévar bereikt de bal nog maar net als eerste. Marača speelt de bal door. Zurbano speelt de bal door. Wostal rent richting de bal. Wostal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:45

83e minuut.
Wostal met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayyam met de inworp. Bagaziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:46

84e minuut.
Zurbano kopt de bal weg. Zurbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurbano passt de bal in één keer door. Wostal heeft problemen om de bal te vangen. Wostal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:47

86e minuut.
Marača zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wostal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munévar rent richting de bal. Munévar passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Wostal de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:48

88e minuut.
Munévar met een sublieme pass. Daar is Zurbano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zurbano passt de bal in één keer door. Wostal is nu in balbezit. Wostal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As team - Lacoste Poznań 0:49

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As team 97%, Lacoste Poznań 3%.
As team - Lacoste Poznań 0:49