Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Zatorze Supermegaekstralni
Skrzydło Tactiek NOWA Z EPTIEGO
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
70.9 gemiddelde waardering 69.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


6e minuut.
Zaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaino probeert naar een medespeler te passen. Việt Bắc is nu in balbezit. Việt Bắc geeft een hoge lob. Bozkurt maakt een snoekduik en kopt de bal. Piekarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Padlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal geeft een lange en hoge pass. Nepomucký is nu in balbezit. Nepomucký geeft een lange en hoge pass. Padlikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Preciado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Rákos verovert de bal door een tackle van achteren. Rákos probeert naar een medespeler te passen. Zaino probeert naar een medespeler te passen. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zaino geeft de bal voor. Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc passt de bal zonder na te denken. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Briscariu is nu in balbezit. Briscariu passt de bal in één keer door. Việt Bắc is nu in balbezit. Việt Bắc geeft de bal voor. Dyluś maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Supermegaekstralni 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Zatorze 47%, Supermegaekstralni 53%.
WKS Zatorze - Supermegaekstralni 1:0

46e minuut.
Mayer komt het veld opgelopen.

53e minuut.
González Santos passt de bal in één keer door. Briscariu met een sublieme pass. Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc geeft een lange en hoge pass. Dyluś maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Restelli komt het veld opgelopen. Gacula komt het veld opgelopen. Famulski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Mendzorius geeft de bal voor. Mayer kopt de bal weg. Briscariu probeert de bal met de borst te controleren. Briscariu speelt de bal door. Việt Bắc geeft een lange en hoge pass. Piekarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gacula is nu in balbezit. Dyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Supermegaekstralni 2:0

66e minuut.
Fierka komt het veld opgelopen. Padlikowski met een sublieme pass. Restelli is nu in balbezit. Bozkurt begaat een overtreding. Restelli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Restelli kan niet meer verder spelen. Hasan Ichya komt het veld opgelopen. Bilgiç komt het veld opgelopen. Wilkojański komt het veld opgelopen. Plumb komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt González Santos de bal. González Santos speelt de bal door. Hasan Ichya is nu in balbezit. Hasan Ichya draait met de bal, schiet en ... Preciado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Supermegaekstralni 2:1

83e minuut.
Mendzorius geeft een lange en hoge pass. Mayer heeft problemen om de bal te vangen. Padlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski schiet op doel. Preciado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Zatorze - Supermegaekstralni 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Zatorze 54%, Supermegaekstralni 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS Zatorze - Supermegaekstralni 2:2