Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
szarzujace dziki Escola Warszawa
Arsene Wenger Tactiek 532c
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
74.9 gemiddelde waardering 70
formidable Schieten excellent
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen incredible


1e minuut.
Schauwaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schauwaers geeft de bal voor. Libert rent richting de bal. Libert geeft een hoge lob. Niźnik krijgt zijn hoofd ertegen. Bizera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Lucinschi rent richting de bal. Lucinschi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Libert de bal. Libert geeft een hoge lob. Niźnik springt en kopt de bal. Bizera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Pereda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buehler komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Regente rent richting de bal. Libert is nu in balbezit. Libert geeft een hoge lob. Niźnik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szarzujace dziki - Escola Warszawa 1:0

38e minuut.
Libert rent richting de bal. Libert probeert naar een medespeler te passen. Lucinschi rent richting de bal. Lucinschi geeft een lange en hoge pass. Niźnik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szarzujace dziki - Escola Warszawa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szarzujace dziki 40%, Escola Warszawa 60%.
szarzujace dziki - Escola Warszawa 2:0

46e minuut.
Żelazko komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chvála probeert naar een medespeler te passen. Azambuja rent richting de bal. Azambuja speelt de bal door. Cerber geeft een lange en hoge pass. Erenoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Lomozník probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Schauwaers met een sublieme pass. Baena is nu in balbezit. Żelazko verovert de bal door een tackle van achteren. Żelazko geeft de bal voor. Buehler krijgt zijn hoofd ertegen. Lomozník bokst de bal weg.

61e minuut.
Blajinu kopt de bal weg. Lucinschi is nu in balbezit. Chinetti onderschept slim de pass. Niźnik rent richting de bal. Niźnik draait met de bal, schiet en ... Bizera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Cerber met een sublieme pass. Azambuja is nu in balbezit. Schauwaers begaat een overtreding. Schauwaers krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Azambuja is nu in balbezit. Azambuja geeft een hoge lob. Blajinu onderschept slim de pass. Erenoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Erenoğlu schiet op doel. Lomozník bokst de bal weg.

88e minuut.
Inworp. Azambuja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerber probeert naar een medespeler te passen. Butnăreanu rent richting de bal. Butnăreanu geeft een hoge lob. Lomozník verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szarzujace dziki 57%, Escola Warszawa 43%.
szarzujace dziki - Escola Warszawa 2:0