Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alexandria SC Dąbie `07 Szczecin
awaria Tactiek testowa2.2
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
75.5 gemiddelde waardering 72.2
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen briljant


4e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Ramos speelt de bal door. Tömösi rent richting de bal. Tömösi draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Dąbie `07 Szczecin 1:0

12e minuut.
Patropi onderschept slim de pass. Patropi probeert naar een medespeler te passen. Noworyta is nu in balbezit. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông bokst de bal weg.

16e minuut.
Żygus passt de bal zonder na te denken. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu speelt de bal door. Türksevər rent richting de bal. Türksevər draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nazaryan is nu in balbezit. Tömösi onderschept slim de pass. Tömösi geeft de bal voor. Noworyta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Dąbie `07 Szczecin 2:0

20e minuut.
Leray onderschept slim de pass. Daar is Kołtun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołtun passt de bal zonder na te denken. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap. Malech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Genca passt de bal zonder na te denken. Kołtun rent richting de bal. Kołtun probeert naar een medespeler te passen. Rebelo de Sousa rent richting de bal. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Aurora rent richting de bal. Aurora geeft de bal voor. Dyduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat onderschept slim de pass. Hutabarat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Noworyta probeert naar een medespeler te passen. Türksevər is nu in balbezit. Zygmuntowski is nu in balbezit. Türksevər onderschept slim de pass. Türksevər haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos passt de bal met de wreef. Orozco met een sublieme pass. Türksevər rent richting de bal. Türksevər haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Genca verovert de bal door een tackle van achteren. Genca passt de bal in één keer door. Kołtun met een sublieme pass. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap. Malech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 52%, Dąbie `07 Szczecin 48%.
Alexandria SC - Dąbie `07 Szczecin 2:0

46e minuut.
Aurora passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ramos de bal. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Noworyta rent richting de bal. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Genca kopt de bal weg. Kołtun rent richting de bal. Kołtun probeert naar een medespeler te passen. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa schiet op doel. Malech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Genca verovert de bal door een tackle van achteren. Genca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kołtun de bal. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Rebelo de Sousa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerrero komt het veld opgelopen. Vlassopoulos komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Moise geeft een hoge lob. Türksevər kopt de bal weg. Zygmuntowski is nu in balbezit. Noworyta onderschept slim de pass. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Infante geeft een lange en hoge pass. Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dyduch. Dyduch krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kuranty kan de bal niet met de borst controleren. Kuranty passt de bal in één keer door. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Rebelo de Sousa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stoenescu met een sublieme pass. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos met een sublieme pass. Daar is Noworyta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noworyta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 49%, Dąbie `07 Szczecin 51%.
Alexandria SC - Dąbie `07 Szczecin 2:0