Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: FC Krikos Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 50230
FC Krikos FC Rupiecie
Hehehe2 Tactiek jakosc
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
72.7 gemiddelde waardering 71.1
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
briljant Verdedigen briljant


11e minuut.
Cimbora probeert naar een medespeler te passen. Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet met een sublieme pass. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet geeft de bal voor. Margaritis springt en kopt de bal. Agačević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Iturburu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC Rupiecie 1:0

44e minuut.
Cimbora verovert de bal door een tackle van achteren. Cimbora geeft een lange en hoge pass. Hanefioglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis onderschept slim de pass. Margaritis draait met de bal, schiet en ... Agačević bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 44%, FC Rupiecie 56%.
FC Krikos - FC Rupiecie 1:0

50e minuut.
Szulimowski speelt de bal door. Rousselet rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rousselet zal de hoekschop nemen. Torralba Jiménez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rousselet geeft een hoge lob. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturburu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Margaritis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Margaritis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vescina verovert de bal door een tackle van achteren. Vescina passt de bal met de wreef. Margaritis rent richting de bal. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Agačević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC Rupiecie 2:0

69e minuut.
Ziering bereikt de bal nog maar net als eerste. Banker verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lacis. Lacis krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Inworp. Alemdar komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Alemdar is nu in balbezit. Alemdar geeft een hoge lob. Torralba Jiménez met een sublieme pass. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis schiet op doel. Agačević bokst de bal weg.

87e minuut.
Torralba Jiménez kopt de bal weg. Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Margaritis de bal. Margaritis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Torralba Jiménez passt de bal met de wreef. Rousselet is nu in balbezit. Rousselet geeft een hoge lob. Margaritis springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 37%, FC Rupiecie 63%.
FC Krikos - FC Rupiecie 2:0