Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Twierdza Żurawi
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 32989
Żuraw Krzeszów ASRIM Iskrzynia
sad_fresh2 Tactiek Na3
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
79 gemiddelde waardering 64.7
uitmuntend Schieten formidabel
wonderbaarlijk Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi geeft de bal voor. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Miller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - ASRIM Iskrzynia 1:0

11e minuut.
Van Der Auwera speelt de bal door. Jurukov speelt de bal door. Schwarcz is nu in balbezit. Schwarcz geeft de bal voor. Ocando maakt een snoekduik en kopt de bal. Kvalvåg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Garyga speelt de bal door. Mingolini is nu in balbezit. Osmanović begaat een overtreding. Osmanović krijgt een gele kaart. Mingolini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dante neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov passt de bal in één keer door. Schwarcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarcz geeft de bal voor. Ocando springt en kopt de bal. Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kvistad probeert naar een medespeler te passen. Van Der Auwera speelt de bal door. Schwarcz speelt de bal door. Uribe is nu in balbezit. Uribe draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Uribe draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg met een sublieme pass. Chagas kopt de bal weg. Kvistad bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvistad geeft een hoge lob. Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kvistad onderschept slim de pass. Kvistad probeert naar een medespeler te passen. Ocando rent richting de bal. Ocando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żuraw Krzeszów - ASRIM Iskrzynia 1:1

38e minuut.
Kawulok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðạt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quang Ðạt krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Garyga verovert de bal door een tackle van achteren. Jurukov speelt de bal door. Schwarcz is nu in balbezit. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Garyga probeert naar een medespeler te passen. Chagas is nu in balbezit. Chagas passt de bal in één keer door. Mingolini rent richting de bal. Mingolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Schwarcz is nu in balbezit. Schwarcz passt de bal met de wreef. Jurukov met een sublieme pass. Uribe is nu in balbezit. Uribe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 66%, ASRIM Iskrzynia 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żuraw Krzeszów - ASRIM Iskrzynia 1:1

46e minuut.
Tłusty komt het veld opgelopen. Pacułt komt het veld opgelopen. Eboh komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Chagas is nu in balbezit. Chagas probeert naar een medespeler te passen. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Osmanović rent richting de bal. Osmanović passt de bal met de wreef. Váczi geeft een lange en hoge pass. Dante krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - ASRIM Iskrzynia 2:1

58e minuut.
Váczi is nu in balbezit. Váczi passt de bal zonder na te denken. Dante rent richting de bal. Dante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - ASRIM Iskrzynia 3:1

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mingolini stond buitenspel. Karniszowaty komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Detyniecki kopt de bal weg. Garyga speelt de bal door. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... Miller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - ASRIM Iskrzynia 4:1

63e minuut.
Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristolov is nu in balbezit. Jurukov verovert de bal door een tackle van achteren. Jurukov geeft een hoge lob. Uribe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - ASRIM Iskrzynia 4:2

67e minuut.
Karniszowaty rent richting de bal. Eguiguren verovert de bal door een tackle van achteren. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty geeft een hoge lob. Mingolini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - ASRIM Iskrzynia 5:2

75e minuut.
Eboh controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Valente komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Hristolov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Van Der Auwera. Hristolov raakt geblesseerd tijdens het duel. Garyga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karniszowaty kopt de bal weg. Mingolini rent richting de bal. Mingolini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Váczi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Váczi passt de bal met de wreef. Mingolini rent richting de bal. Mingolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - ASRIM Iskrzynia 6:2

89e minuut.
Jurukov onderschept slim de pass. Daar is Jurukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurukov probeert naar een medespeler te passen. Eboh heeft problemen om de bal te vangen. Eboh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 46%, ASRIM Iskrzynia 54%.
Żuraw Krzeszów - ASRIM Iskrzynia 6:2