Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StarStarachowice Zabujcze Strzały
532d Tactiek 532_wide
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
71.3 gemiddelde waardering 78.2
excellent Schieten formidable
very good Passen incredible
brilliant Verdedigen incredible


7e minuut.
Pulo passt de bal zonder na te denken. Cramar rent richting de bal. Domaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domaszewski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Villagrán is nu in balbezit. Biaduń verovert de bal door een tackle van achteren. Biaduń passt de bal in één keer door. Rácz is nu in balbezit. Rácz haalt uit met een fantastische trap. Urbaneja Achelpohl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kabelev rent richting de bal. Kabelev passt de bal zonder na te denken. Halasz is nu in balbezit. Halasz haalt uit met een fantastische trap. Kolbász maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Zabujcze Strzały 0:1

20e minuut.
Cramar probeert naar een medespeler te passen. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń geeft de bal voor. Rácz is nu in balbezit. Rácz draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krych rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pulo probeert naar een medespeler te passen. Jegliński rent richting de bal. Jegliński geeft een lange en hoge pass. Rácz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StarStarachowice - Zabujcze Strzały 1:1

24e minuut.
Krych passt de bal met de wreef. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski geeft de bal voor. Halasz kopt de bal weg. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Zabujcze Strzały 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 41%, Zabujcze Strzały 59%.
StarStarachowice - Zabujcze Strzały 1:2

46e minuut.
Villagrán rent richting de bal. Biaduń verovert de bal door een tackle van achteren. Biaduń met een sublieme pass. Rácz is nu in balbezit. Rácz draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Biaduń rent richting de bal. Biaduń probeert naar een medespeler te passen. Rácz is nu in balbezit. Rácz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StarStarachowice - Zabujcze Strzały 2:2

52e minuut.
Haroutiunyan geeft de bal voor. Brčić rent richting de bal. Brčić geeft een lange en hoge pass. Adriano rent richting de bal. Adriano schiet op doel. Kolbász bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Silva komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cramar kopt de bal weg. Daar is Jegliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perlick maakt een afschuwelijke overtreding. Perlick krijgt een gele kaart. Jegliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jegliński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Silva maakt een snoekduik en kopt de bal. Urbaneja Achelpohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski passt de bal in één keer door. Kabelev rent richting de bal. Kabelev geeft een hoge lob. Halasz krijgt zijn hoofd ertegen. Kolbász kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Zabujcze Strzały 2:3

78e minuut.
Jegliński met een sublieme pass. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva geeft de bal voor. Rácz rent richting de bal. Rácz schiet op doel. Urbaneja Achelpohl bokst de bal weg.

83e minuut.
Inworp. Szmiel komt het veld opgelopen. Steinbrenner komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kolbász met een sublieme pass. Perlick kopt de bal weg. Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel geeft de bal voor. Steinbrenner maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolbász bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 49%, Zabujcze Strzały 51%.
StarStarachowice - Zabujcze Strzały 2:3