Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Baltic Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 52000
Dąbie `07 Szczecin Domik Tuchola
testowa2.2. Tactiek 433 moja
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 5
3 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
71.2 gemiddelde waardering 76.7
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Genca rent richting de bal. Genca passt de bal zonder na te denken. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft een hoge lob. Okno maakt een snoekduik en kopt de bal. Gedeon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Sadłowski passt de bal zonder na te denken. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres passt de bal met de wreef. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kołtun met een snelle inworp. Genca bereikt de bal nog maar net als eerste. Genca geeft de bal voor. Rebelo de Sousa rent richting de bal. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ... Gedeon bokst de bal weg.

19e minuut.
Andres is nu in balbezit. Kuranty legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andres is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cortez neemt de penalty, wat een uithaal! Bùi Đông werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - Domik Tuchola 0:1

20e minuut.
Gedeon met een sublieme pass. Genca probeert naar een medespeler te passen. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft een hoge lob. Okno springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dąbie `07 Szczecin - Domik Tuchola 1:1

22e minuut.
Gedeon probeert naar een medespeler te passen. Żygus kopt de bal weg. Genca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kołtun de bal. Kołtun geeft een hoge lob. Gedeon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Biaduń met een sublieme pass. Berent speelt de bal door. Andres is nu in balbezit. Andres geeft een lange en hoge pass. Sadłowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Kuranty met een snelle inworp. Genca met een sublieme pass. Rebelo de Sousa is nu in balbezit. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ... Gedeon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Kołtun geeft een lange en hoge pass. Rebelo de Sousa kopt de bal weg. Okno rent richting de bal. Okno schiet op doel. Gedeon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Lisota rent richting de bal. Rebelo de Sousa onderschept slim de pass. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - Domik Tuchola 2:1

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berent zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Genca speelt de bal door. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Cortez passt de bal met de wreef. Sadłowski rent richting de bal. Zygmuntowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zygmuntowski krijgt een gele kaart. Sadłowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Cortez neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dąbie `07 Szczecin - Domik Tuchola 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 55%, Domik Tuchola 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dąbie `07 Szczecin - Domik Tuchola 2:2

46e minuut.
Kwasiborski komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Berent speelt de bal door. Źdźbło probeert naar een medespeler te passen. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - Domik Tuchola 2:3

54e minuut.
Kołtun geeft de bal voor. Źdźbło onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aurora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rebelo de Sousa maakt een snoekduik en kopt de bal. Gedeon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dąbie `07 Szczecin - Domik Tuchola 3:3

55e minuut.
Cortez probeert naar een medespeler te passen. Kwasiborski kan de bal niet met de borst controleren. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez geeft een hoge lob. Sadłowski krijgt zijn hoofd ertegen. Bùi Đông kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - Domik Tuchola 3:4

60e minuut.
Bùi Đông met een sublieme pass. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun met een sublieme pass. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Nazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żygus. Żygus krijgt een gele kaart. Kwasiborski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vlassopoulos komt het veld opgelopen. Guerrero komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Sadłowski passt de bal met de wreef. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski begaat een overtreding. Kwasiborski krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Cortez speelt de bal door. Klungelig pakt Sadłowski de bal. Żygus verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel. Bùi Đông bokst de bal weg.

72e minuut.
Kwasiborski kopt de bal weg. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zygmuntowski. Zygmuntowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Źdźbło legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okno raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rebelo de Sousa neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dąbie `07 Szczecin - Domik Tuchola 4:4

81e minuut.
Źdźbło rent richting de bal. Vlassopoulos is nu in balbezit. Biaduń begaat een overtreding. Biaduń krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Żygus geeft een lange en hoge pass. Biaduń kopt de bal weg. Żygus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski onderschept slim de pass. Kwasiborski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez met een sublieme pass. Źdźbło bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlassopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlassopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Jaster probeert naar een medespeler te passen. Mrozik probeert naar een medespeler te passen. Andres probeert naar een medespeler te passen. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 53%, Domik Tuchola 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dąbie `07 Szczecin - Domik Tuchola 4:4