Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alexandria SC SAN ESCOBAR
awaria Tactiek Satanmode5212wv3
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 15
74.9 gemiddelde waardering 74.3
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


12e minuut.
Noworyta rent richting de bal. Noworyta passt de bal zonder na te denken. Haraldseid is nu in balbezit. Türksevər onderschept slim de pass. Türksevər schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Rodríguez Córdoba passt de bal met de wreef. Lubbers is nu in balbezit. Lubbers passt de bal met de wreef. Majdak is nu in balbezit. Majdak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Orozco met een sublieme pass. Rosłoniec is nu in balbezit. Rosłoniec passt de bal in één keer door. Noworyta rent richting de bal. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. Sommese bokst de bal weg.

28e minuut.
Posłuszny probeert naar een medespeler te passen. Lubbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubbers speelt de bal door. Majdak is nu in balbezit. Majdak schiet op doel. Malech bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lubbers zal de hoekschop nemen. Majdak is nu in balbezit. Majdak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 52%, SAN ESCOBAR 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alexandria SC - SAN ESCOBAR 0:0

46e minuut.
Durdžić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Stoenescu de bal. Stoenescu speelt de bal door. Durdžić met een sublieme pass. Tömösi rent richting de bal. Tömösi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Türksevər rent richting de bal. Haraldseid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Türksevər is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noworyta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər verovert de bal door een tackle van achteren. Türksevər haalt uit met een fantastische trap. Sommese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Dyduch onderschept slim de pass. Dyduch geeft een hoge lob. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər haalt uit met een fantastische trap. Sommese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - SAN ESCOBAR 1:0

58e minuut.
Posłuszny met een sublieme pass. Lubbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubbers met een sublieme pass. Majdak is nu in balbezit. Majdak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Stoenescu rent richting de bal. Domján rent richting de bal. Stoenescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stoenescu krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Posłuszny passt de bal zonder na te denken. Lubbers is nu in balbezit. Lubbers passt de bal met de wreef. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta is nu in balbezit. Türksevər is nu in balbezit. Türksevər haalt uit met een fantastische trap. Sommese bokst de bal weg. Noworyta rent richting de bal. Noworyta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - SAN ESCOBAR 2:0

83e minuut.
Türksevər probeert naar een medespeler te passen. Domján rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Noworyta. Noworyta krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Patropi rent richting de bal. Majdak verovert de bal door een tackle van achteren. Dyduch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dyduch krijgt een gele kaart. Majdak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Saraga neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - SAN ESCOBAR 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 43%, SAN ESCOBAR 57%.
Alexandria SC - SAN ESCOBAR 2:1