Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Rupieciarnia
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 54483
FC Rupiecie FC Investors
boorl Tactiek nowa 3
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
71 gemiddelde waardering 71.5
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Cammarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammarata passt de bal zonder na te denken. Piskuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskuła geeft een hoge lob. Kioris maakt een snoekduik en kopt de bal. Agačević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kubiakas rent richting de bal. Kubiakas passt de bal in één keer door. Bielikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banker is nu in balbezit. Banker draait met de bal, schiet en ... Antona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viana met een sublieme pass. Kubiakas probeert naar een medespeler te passen. Lalovac geeft de bal voor. Bielikowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - FC Investors 1:0

17e minuut.
Kajganić verovert de bal door een tackle van achteren. Bielikowski onderschept slim de pass. Viana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Viana krijgt een gele kaart. Bielikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bielikowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - FC Investors 2:0

41e minuut.
Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Walusiak de bal. Walusiak geeft de bal voor. Kioris springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kundys passt de bal met de wreef. Mistrz met een sublieme pass. Walusiak is nu in balbezit. Walusiak geeft een hoge lob. Kioris maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 57%, FC Investors 43%.
FC Rupiecie - FC Investors 2:0

49e minuut.
Kioris rent richting de bal. Agačević speelt de bal door. Bielikowski kopt de bal weg. Banker is nu in balbezit. Banker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Guardiola kopt de bal weg. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazonas maakt een afschuwelijke overtreding. Mazonas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Romo speelt de bal door. Cammarata rent richting de bal. Cammarata met een sublieme pass. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Walusiak met een sublieme pass. Mistrz is nu in balbezit. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak geeft een hoge lob. Kioris maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Mistrz probeert naar een medespeler te passen. Walusiak is nu in balbezit. Met opzet legt Guardiola zijn tegenspeler op de grond. Guardiola krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Romo geeft een lange en hoge pass. Kioris rent richting de bal. MacDonald legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kioris raakt geblesseerd tijdens het duel. Kioris kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - FC Investors 2:1

72e minuut.
Bagrowski rent richting de bal. Cammarata onderschept slim de pass. Kioris is nu in balbezit. Kioris schiet op doel. Agačević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rupiecie - FC Investors 2:2

73e minuut.
Piskuła met een sublieme pass. Lalovac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kubiakas kopt de bal weg. Banker bereikt de bal nog maar net als eerste. Banker draait met de bal, schiet en ... Antona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - FC Investors 3:2

76e minuut.
Iturburu geeft de bal voor. Bielikowski kopt de bal weg. Banker is nu in balbezit. Banker haalt uit met een fantastische trap. Antona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Piskuła rent richting de bal. Kubiakas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piskuła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piskuła met een snel genomen vrije trap. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak geeft een hoge lob. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Agačević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 67%, FC Investors 33%.
FC Rupiecie - FC Investors 3:2