Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: FC Krikos Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 61938
FC Krikos Boscy Footbolowcy
Hehehe2 Tactiek 5d2dmw2a
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
73.2 gemiddelde waardering 71.9
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Vescina kopt de bal weg. Margaritis is nu in balbezit. MacNeill onderschept slim de pass. Nahrendorf onderschept slim de pass. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Margaritis is nu in balbezit. Subev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Margaritis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Margaritis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gandara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Boscy Footbolowcy 1:0

15e minuut.
Cişmaşu passt de bal in één keer door. Crexell is nu in balbezit. Marino onderschept slim de pass. Teruel onderschept slim de pass. Teruel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Molina controleert de bal met de borst. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf geeft een hoge lob. Margaritis springt en kopt de bal. Gandara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Boscy Footbolowcy 2:0

28e minuut.
Pacchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rousselet is nu in balbezit. Teruel maakt een afschuwelijke overtreding. Teruel krijgt een gele kaart. Rousselet wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeill legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nahrendorf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Margaritis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Boscy Footbolowcy 3:0

42e minuut.
Szulimowski passt de bal met de wreef. Daar is Rousselet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousselet passt de bal in één keer door. Vescina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescina geeft een lange en hoge pass. Gandara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Margaritis rent richting de bal. Margaritis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Boscy Footbolowcy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 46%, Boscy Footbolowcy 54%.
FC Krikos - Boscy Footbolowcy 4:0

46e minuut.
Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziering. Nano raakt geblesseerd tijdens het duel. Teruel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Crexell springt en kopt de bal. Markiet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Cişmaşu passt de bal met de wreef. Pacchi onderschept slim de pass. Vescina speelt de bal door. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis draait met de bal, schiet en ... Gandara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Vescina probeert naar een medespeler te passen. Rousselet heeft problemen om de bal te vangen. Rousselet passt de bal zonder na te denken. Nahrendorf is nu in balbezit. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... Gandara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rousselet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nahrendorf kopt de bal weg. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Gandara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Molina is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rousselet met een snelle inworp. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Szulimowski onderschept slim de pass. Szulimowski met een sublieme pass. Rousselet rent richting de bal. Rousselet passt de bal zonder na te denken. Nahrendorf geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Szulimowski is nu in balbezit. Nahrendorf is nu in balbezit. MacNeill tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacNeill krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Vescina is nu in balbezit. Vescina passt de bal met de wreef. Margaritis rent richting de bal. Margaritis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Boscy Footbolowcy 5:0

72e minuut.
Buitenspel voor Ronkowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Alemdar komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Marino met een sublieme pass. Daar is Rousselet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousselet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vescina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vescina geeft een lange en hoge pass. Gandara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Margaritis rent richting de bal. Margaritis schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Crexell passt de bal in één keer door. Daar is Pacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cişmaşu geeft een lange en hoge pass. Nano springt en kopt de bal. Markiet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet passt de bal in één keer door. Alemdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemdar geeft een lange en hoge pass. Margaritis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Boscy Footbolowcy 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 36%, Boscy Footbolowcy 64%.
FC Krikos - Boscy Footbolowcy 6:0