Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zabujcze Strzały Żuraw Krzeszów
532_wide Tactiek sad_fresh2
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
77.7 gemiddelde waardering 78.8
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


1e minuut.
Kawulok verovert de bal door een tackle van achteren. Kawulok geeft de bal voor. Chagas kan de bal niet met de borst controleren. Chagas geeft een hoge lob. Mingolini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Chagas is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chagas neemt de hoekschop. Garyga geeft een lange en hoge pass. Mingolini springt en kopt de bal. Urbaneja Achelpohl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Szmiel passt de bal met de wreef. Lissek verovert de bal door een tackle van achteren. Kabelev geeft een hoge lob. Adriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Chagas geeft een hoge lob. Mingolini is nu in balbezit. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini verovert de bal door een tackle van achteren. Mingolini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Valente rent richting de bal. Valente geeft een hoge lob. Daar is Mingolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Urbaneja Achelpohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Żuraw Krzeszów 0:1

20e minuut.
Szmiel passt de bal in één keer door. Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelev geeft een lange en hoge pass. Halasz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabujcze Strzały - Żuraw Krzeszów 1:1

26e minuut.
Nicolici met een sublieme pass. Kabelev is nu in balbezit. Kabelev speelt de bal door. Halasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Halasz haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Domaszewski passt de bal in één keer door. Halasz is nu in balbezit. Halasz draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Valente kopt de bal weg. Váczi rent richting de bal. Domaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Domaszewski geeft de bal voor. Halasz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - Żuraw Krzeszów 2:1

37e minuut.
Váczi speelt de bal door. Amsterdamski verovert de bal door een tackle van achteren. Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chagas draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 53%, Żuraw Krzeszów 47%.
Zabujcze Strzały - Żuraw Krzeszów 2:1

60e minuut.
Quang Ðạt rent richting de bal. Quang Ðạt geeft de bal voor. Chagas rent richting de bal. Chagas geeft een lange en hoge pass. Mingolini springt en kopt de bal. Urbaneja Achelpohl bokst de bal weg.

61e minuut.
Lissek probeert naar een medespeler te passen. Váczi rent richting de bal. Váczi passt de bal in één keer door. Garyga rent richting de bal. Garyga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Váczi met een sublieme pass. Valente rent richting de bal. Amsterdamski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amsterdamski krijgt een gele kaart. Valente raakt geblesseerd tijdens het duel. Váczi met een snel genomen vrije trap. Mingolini krijgt zijn hoofd ertegen. Urbaneja Achelpohl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dante komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dante is nu in balbezit. Dante speelt de bal door. Haroutiunyan rent richting de bal. Mingolini onderschept slim de pass. Mingolini schiet op doel. Paal!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steinbrenner komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Váczi rent richting de bal. Váczi probeert naar een medespeler te passen. Chagas is nu in balbezit. Chagas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabujcze Strzały - Żuraw Krzeszów 2:2

85e minuut.
Garyga passt de bal zonder na te denken. Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski geeft een hoge lob. Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner schiet op doel. Kvalvåg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Garyga passt de bal in één keer door. Dante rent richting de bal. Perlick verovert de bal door een tackle van achteren. Mingolini rent richting de bal. Haroutiunyan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Domaszewski geeft een lange en hoge pass. Steinbrenner is nu in balbezit. Lissek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Steinbrenner raakt geblesseerd tijdens het duel. Adriano legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kvalvåg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 52%, Żuraw Krzeszów 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zabujcze Strzały - Żuraw Krzeszów 2:2