Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StarStarachowice ASRIM Iskrzynia
532b2 Tactiek Na3
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 5
64.7 gemiddelde waardering 56.7
excellent Schieten solid
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Tłusty passt de bal in één keer door. Cramar speelt de bal door. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński geeft een lange en hoge pass. Silva maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Doglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - ASRIM Iskrzynia 1:0

12e minuut.
Silva passt de bal met de wreef. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarcz begaat een overtreding. Schwarcz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Inworp. Buncol met de inworp. Cramar is nu in balbezit. Cramar geeft de bal voor. Doglia springt en kopt de bal. Lee-Young kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eguiguren kopt de bal weg. Cramar kan de bal niet met de borst controleren. Cramar haalt uit met een fantastische trap. Lee-Young bokst de bal weg.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eboh komt het veld opgelopen. Zacharski komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Buncol is nu in balbezit. Buncol passt de bal in één keer door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... Lee-Young werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Jurukov met een sublieme pass. Schwarcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarcz passt de bal met de wreef. Uribe is nu in balbezit. Uribe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 60%, ASRIM Iskrzynia 40%.
StarStarachowice - ASRIM Iskrzynia 1:0

57e minuut.
Daar is Aureli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwarcz onderschept slim de pass. Schwarcz speelt de bal door. Uribe is nu in balbezit. Uribe haalt uit met een fantastische trap. Kolbász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lissek kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schwarcz zal de hoekschop nemen. Eboh springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Buitenspel voor Silva. Goede buitenspelval van de verdediging. Ligocki komt het veld opgelopen. Bilbija komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakwas komt het veld opgelopen. Pucek komt het veld opgelopen. Floricioiu komt het veld opgelopen. Prusak komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Uribe rent richting de bal. Pulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Uribe naar de kleedkamers voor een vroege douche.

78e minuut.
Eguiguren kopt de bal weg. Cramar geeft een lange en hoge pass. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - ASRIM Iskrzynia 2:0

84e minuut.
Jegliński rent richting de bal. Jegliński geeft een hoge lob. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - ASRIM Iskrzynia 3:0

90e minuut.
Bilbija is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zakwas. Bilbija raakt geblesseerd tijdens het duel. Jurukov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ligocki is nu in balbezit. Nørgaard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ligocki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jurukov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kolbász bokst de bal weg. Jurukov geeft de bal voor. Ligocki is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 44%, ASRIM Iskrzynia 56%.
StarStarachowice - ASRIM Iskrzynia 3:0