Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAN ESCOBAR Dąbie `07 Szczecin
Satanmode5122v2 Tactiek testowa2.2
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
73.5 gemiddelde waardering 69.9
excellent Schieten excellent
outstanding Passen excellent
brilliant Verdedigen incredible


16e minuut.
Okno probeert naar een medespeler te passen. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun passt de bal met de wreef. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Zygmuntowski speelt de bal door. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft de bal voor. Okno rent richting de bal. Okno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Tărăşilă rent richting de bal. Tărăşilă passt de bal in één keer door. Posłuszny speelt de bal door. Majdak is nu in balbezit. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Rebelo de Sousa kan de bal niet met de borst controleren. Lubbers rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rebelo de Sousa. Rebelo de Sousa krijgt een gele kaart.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lubbers met een snelle inworp. Posłuszny probeert naar een medespeler te passen. Saraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraga schiet op doel. Bùi Đông kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Aurora onderschept slim de pass. Aurora passt de bal in één keer door. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Okno springt en kopt de bal. Sommese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 48%, Dąbie `07 Szczecin 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAN ESCOBAR - Dąbie `07 Szczecin 0:0

54e minuut.
Genca geeft een lange en hoge pass. Daar is Çanakkale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebelo de Sousa rent richting de bal. Rebelo de Sousa draait met de bal, schiet en ... Sommese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dąbie `07 Szczecin 0:1

57e minuut.
Aurora passt de bal zonder na te denken. Okno is nu in balbezit. Tărăşilă begaat een overtreding. Okno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aurora wilt de vrije trap nemen. Sommese bokst de bal weg.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Saraga stond buitenspel. Guerrero komt het veld opgelopen. Vlassopoulos komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Posłuszny speelt de bal door. Lubbers is nu in balbezit. Genca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Genca krijgt een gele kaart. Lubbers raakt geblesseerd tijdens het duel. Khater komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Tărăşilă geeft een hoge lob. Kuranty controleert de bal met de borst. Lubbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty verovert de bal door een tackle van achteren. Kuranty geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Koźluk met een sublieme pass. Klungelig pakt Lubbers de bal. Lubbers passt de bal zonder na te denken. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak draait met de bal, schiet en ... Bùi Đông probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft de bal voor. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap. Sommese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Dąbie `07 Szczecin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 61%, Dąbie `07 Szczecin 39%.
SAN ESCOBAR - Dąbie `07 Szczecin 0:2