Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alexandria SC Domik Tuchola
awaria Tactiek na Zbaraż
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 8
7 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 10
76.9 gemiddelde waardering 70.3
wonderbaarlijk Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Moise onderschept slim de pass. Moise probeert naar een medespeler te passen. Stoenescu probeert naar een medespeler te passen. Türksevər is nu in balbezit. Türksevər schiet op doel. Zielonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Malech met een harde bal richting middenveld. Rosłoniec kopt de bal weg. Mrozik is nu in balbezit. Tömösi verovert de bal door een tackle van achteren. Tömösi schiet op doel. Zielonka bokst de bal weg. Rusinek heeft problemen om de bal te vangen. Noworyta rent richting de bal. Noworyta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Domik Tuchola 1:0

11e minuut.
Leray passt de bal met de wreef. Türksevər rent richting de bal. Stoenescu met een sublieme pass. Noworyta rent richting de bal. Noworyta schiet op doel. Zielonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi draait met de bal, schiet en ... Zielonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Domik Tuchola 2:0

15e minuut.
Tömösi kopt de bal weg. Noworyta rent richting de bal. Pachel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Noworyta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noworyta zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Domik Tuchola 3:0

16e minuut.
Źdźbło met een sublieme pass. Juzala speelt de bal door. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń geeft een lange en hoge pass. Sadłowski springt en kopt de bal. Malech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu passt de bal in één keer door. Pachel geeft de bal voor. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Patropi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Türksevər kopt de bal weg. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta schiet op doel. Zielonka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Domik Tuchola 4:0

33e minuut.
Lenzi is nu in balbezit. Maestro onderschept slim de pass. Leray begaat een overtreding. Leray krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Rosłoniec heeft problemen om de bal te vangen. Rosłoniec probeert naar een medespeler te passen. Noworyta is nu in balbezit. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi schiet op doel. Zielonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Lenzi geeft de bal voor. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi rent richting de bal. Tömösi haalt uit met een fantastische trap. Zielonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Domik Tuchola 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 42%, Domik Tuchola 58%.
Alexandria SC - Domik Tuchola 5:0

46e minuut.
Gusin komt het veld opgelopen. Meyappan komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Stoenescu speelt de bal door. Türksevər rent richting de bal. Rusinek maakt een afschuwelijke overtreding. Rusinek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Andres speelt de bal door. Klungelig pakt Gusin de bal. Moise tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gusin raakt geblesseerd tijdens het duel. Andres komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Buitenspel voor Biaduń. Goede buitenspelval van de verdediging. Stoenescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Türksevər kopt de bal weg. Noworyta rent richting de bal. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tömösi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rosłoniec zal de hoekschop nemen. Noworyta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pachel probeert naar een medespeler te passen. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Leray zijn tegenspeler op de grond. Leray krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Andres raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Andres kan niet meer verder spelen. Prochownik komt het veld opgelopen. Klungelig pakt Moise de bal. Maestro is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Moise ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Moise naar de kleedkamers voor een vroege douche. Maestro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Źdźbło neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Domik Tuchola 5:1

64e minuut.
Gusin rent richting de bal. Lenzi rent richting de bal. Gusin onderschept slim de pass. Gusin passt de bal in één keer door. Maestro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Domik Tuchola 5:2

69e minuut.
Stoenescu passt de bal zonder na te denken. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota speelt de bal door. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi schiet op doel. Zielonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Maestro onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dyduch. Maestro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maestro met een snel genomen vrije trap. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin schiet op doel. Meyappan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biaduń met een sublieme pass. Źdźbło bereikt de bal nog maar net als eerste. Źdźbło haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Türksevər is nu in balbezit. Türksevər passt de bal zonder na te denken. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta schiet op doel. Zielonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Domik Tuchola 6:2

83e minuut.
Pachel onderschept slim de pass. Pachel geeft een lange en hoge pass. Lenzi is nu in balbezit. Maestro verovert de bal door een tackle van achteren. Maestro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Tömösi is nu in balbezit. Tömösi passt de bal zonder na te denken. Türksevər rent richting de bal. Türksevər draait met de bal, schiet en ... Zielonka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - Domik Tuchola 7:2

89e minuut.
Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisota met een sublieme pass. Noworyta probeert naar een medespeler te passen. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 47%, Domik Tuchola 53%.
Alexandria SC - Domik Tuchola 7:2