Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boscy Footbolowcy FC Rupiecie
5d2dmw2amir Tactiek boorl
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
73.8 gemiddelde waardering 73.6
uitmuntend Schieten wonderbaarlijk
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Kubiakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubiakas raakt geblesseerd tijdens het duel. Lalovac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bielikowski springt en kopt de bal. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Bagrowski kopt de bal weg. Lalovac probeert naar een medespeler te passen. Mazonas is nu in balbezit. Mazonas geeft de bal voor. Banker springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mazonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazonas met een sublieme pass. Bielikowski is nu in balbezit. Banker rent richting de bal. Banker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lalovac passt de bal met de wreef. Kubiakas rent richting de bal. Kubiakas geeft een lange en hoge pass. Banker maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - FC Rupiecie 0:1

24e minuut.
Cólzera geeft een lange en hoge pass. Nano kopt de bal weg. Santa Cruz met een sublieme pass. Klungelig pakt Nano de bal. Nano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kubiakas speelt de bal door. Mazonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazonas passt de bal in één keer door. Banker bereikt de bal nog maar net als eerste. Banker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
MacNeill passt de bal in één keer door. Ronkowski geeft een lange en hoge pass. Bagrowski heeft problemen om de bal te vangen. Nano rent richting de bal. Nano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hanefioglu onderschept slim de pass. Hanefioglu met een sublieme pass. Mazonas is nu in balbezit. Mazonas geeft een hoge lob. Banker maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boscy Footbolowcy 60%, FC Rupiecie 40%.
Boscy Footbolowcy - FC Rupiecie 0:1

55e minuut.
Hanefioglu onderschept slim de pass. Hanefioglu geeft een lange en hoge pass. Märzendorfer probeert de bal met de borst te controleren. Banker rent richting de bal. Banker schiet op doel. Kolombini bokst de bal weg.

71e minuut.
Banker rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Märzendorfer ... Strafschop! Banker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bielikowski neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - FC Rupiecie 0:2

75e minuut.
Kubiakas probeert naar een medespeler te passen. Lalovac heeft problemen om de bal te vangen. Ronkowski rent richting de bal. Ronkowski met een sublieme pass. Crexell is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kubiakas geeft een hoge lob. Banker bereikt de bal nog maar net als eerste. Banker passt de bal zonder na te denken. Bielikowski is nu in balbezit. Bielikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Bagrowski is nu in balbezit. Crexell onderschept slim de pass. MacDonald begaat een overtreding. MacDonald krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Subev met een sublieme pass. Ronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronkowski probeert naar een medespeler te passen. Nano rent richting de bal. Nano haalt uit met een fantastische trap. Agačević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boscy Footbolowcy 43%, FC Rupiecie 57%.
Boscy Footbolowcy - FC Rupiecie 0:2