Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: FC Krikos Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 43515
FC Krikos FC Investors
Hehehe1 Tactiek nova
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
73.6 gemiddelde waardering 73.1
uitmuntend Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
briljant Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Margaritis speelt de bal door. Szulimowski rent richting de bal. Mebus begaat een overtreding. Mebus krijgt een gele kaart. Szulimowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

2e minuut.
Vescina speelt de bal door. Torralba Jiménez is nu in balbezit. Ordóñez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ordóñez krijgt een gele kaart.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Santamaría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walusiak rent richting de bal. Walusiak geeft de bal voor. Okruta krijgt zijn hoofd ertegen. Markiet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen. Markiet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Viana geeft de bal voor. Okruta rent richting de bal. Vescina probeert naar een medespeler te passen. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nahrendorf komt het veld opgelopen. Rousselet komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Lacis kopt de bal weg. Rousselet met een sublieme pass. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski geeft een hoge lob. Margaritis springt en kopt de bal. Antona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nahrendorf maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Okruta passt de bal in één keer door. Daar is Pérez Santamaría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Kioris rent richting de bal. Kioris schiet op doel. Markiet bokst de bal weg.

45e minuut.
Ziering kopt de bal weg. Vescina rent richting de bal. Vescina passt de bal met de wreef. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis draait met de bal, schiet en ... Antona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 45%, FC Investors 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Krikos - FC Investors 0:0

48e minuut.
Kioris kopt de bal weg. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría passt de bal zonder na te denken. Kioris rent richting de bal. Kioris schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Vescina geeft de bal voor. Nahrendorf kopt de bal weg. Klungelig pakt Szulimowski de bal. Szulimowski geeft een lange en hoge pass. Margaritis krijgt zijn hoofd ertegen. Antona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ţigănaş kan de bal niet met de borst controleren. Antona bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Drăgan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kioris geeft een lange en hoge pass. Okruta kopt de bal weg. Klungelig pakt Vescina de bal. Kioris is nu in balbezit. Kioris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rousselet probeert naar een medespeler te passen. Szulimowski is nu in balbezit. Kundys tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szulimowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szulimowski kan niet meer verder spelen. Alemdar komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pérez Santamaría passt de bal in één keer door. Kioris rent richting de bal. Ziering is nu in balbezit. Kioris onderschept slim de pass. Kioris draait met de bal, schiet en ... Markiet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Goriano met een sublieme pass. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría met een sublieme pass. Kioris is nu in balbezit. Kioris schiet op doel. Paal! Markiet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - FC Investors 0:1

81e minuut.
Ordóñez rent richting de bal. Mebus bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgan schiet op doel. Antona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krikos - FC Investors 1:1

88e minuut.
Lacis probeert naar een medespeler te passen. Alemdar is nu in balbezit. Goriano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goriano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 43%, FC Investors 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Krikos - FC Investors 1:1