Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASRIM Iskrzynia Domik Tuchola
Na3 Tactiek na Zbaraż
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 14
60.9 gemiddelde waardering 70
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


6e minuut.
Sadłowski is nu in balbezit. Mrozik probeert naar een medespeler te passen. Biaduń rent richting de bal. Biaduń haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ocando verovert de bal door een tackle van achteren. Prochownik begaat een overtreding. Ocando raakt geblesseerd tijdens het duel. Jurukov met een snel genomen vrije trap. Uribe krijgt zijn hoofd ertegen. Gedeon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Prochownik onderschept slim de pass. Prochownik passt de bal zonder na te denken. Lisota is nu in balbezit. Uribe onderschept slim de pass. Uribe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Biaduń geeft een hoge lob. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sadłowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Źdźbło zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mrozik is nu in balbezit. Mrozik draait met de bal, schiet en ... Miller bokst de bal weg.

26e minuut.
Źdźbło speelt de bal door. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń geeft een lange en hoge pass. Sadłowski krijgt zijn hoofd ertegen. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Domik Tuchola 0:1

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Miller niet meer kan verder spelen. Lee-Young komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Jurukov speelt de bal door. Schwarcz is nu in balbezit. Schwarcz passt de bal zonder na te denken. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Dziwisz komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Hanacsek rent richting de bal. Schwarcz rent richting de bal. Schwarcz geeft een lange en hoge pass. Uribe rent richting de bal. Uribe draait met de bal, schiet en ... Gedeon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Ragnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Biaduń is nu in balbezit. Klungelig pakt Biaduń de bal. Biaduń geeft een hoge lob. Sadłowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 47%, Domik Tuchola 53%.
ASRIM Iskrzynia - Domik Tuchola 0:1

52e minuut.
Schwarcz schiet op doel. Gedeon met een sublieme pass. Biaduń rent richting de bal. Biaduń geeft een hoge lob. Sadłowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Prochownik neemt vlug de vrije trap. Biaduń rent richting de bal. Biaduń passt de bal met de wreef. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Lee-Young bokst de bal weg.

58e minuut.
Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń passt de bal met de wreef. Źdźbło bereikt de bal nog maar net als eerste. Źdźbło geeft een lange en hoge pass. Gusin rent richting de bal. Lee-Young probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Sadłowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Galanti komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dutar is nu in balbezit. Dutar geeft een lange en hoge pass. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando draait met de bal, schiet en ... Gedeon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASRIM Iskrzynia - Domik Tuchola 1:1

66e minuut.
Ragnarsson is nu in balbezit. Biaduń verovert de bal door een tackle van achteren. Biaduń speelt de bal door. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń draait met de bal, schiet en ... Lee-Young bokst de bal weg.

68e minuut.
Mrozik rent richting de bal. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrozik rent richting de bal. Mrozik geeft een hoge lob. Sadłowski springt en kopt de bal. Lee-Young verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gusin rent richting de bal. Gusin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - Domik Tuchola 1:2

69e minuut.
Mrozik passt de bal zonder na te denken. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń passt de bal zonder na te denken. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Mrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrozik passt de bal zonder na te denken. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski draait met de bal, schiet en ... Lee-Young maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jurukov met een sublieme pass. Daar is Kvistad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvistad met een sublieme pass. Uribe is nu in balbezit. Uribe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Lisota rent richting de bal. Lisota geeft de bal voor. Inworp. Dutar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurukov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 52%, Domik Tuchola 48%.
ASRIM Iskrzynia - Domik Tuchola 1:2