Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAN ESCOBAR Zabujcze Strzały
Satanmode5212wv2 Tactiek 532_wide
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 14
7 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
72.7 gemiddelde waardering 74.8
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


6e minuut.
Domaszewski met een sublieme pass. Kabelev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabelev speelt de bal door. Adriano heeft problemen om de bal te vangen. Adriano schiet op doel. Sommese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Domján onderschept slim de pass. Domján speelt de bal door. Majdak is nu in balbezit. Majdak draait met de bal, schiet en ... Urbaneja Achelpohl probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Domaszewski speelt de bal door. Kabelev rent richting de bal. Posłuszny schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Posłuszny krijgt een gele kaart. Kabelev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kabelev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Adriano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Zabujcze Strzały 0:1

45e minuut.
Adriano is nu in balbezit. Šalajevas verovert de bal door een tackle van achteren. Šalajevas probeert naar een medespeler te passen. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 65%, Zabujcze Strzały 35%.
SAN ESCOBAR - Zabujcze Strzały 0:1

56e minuut.
Domaszewski geeft de bal voor. Halasz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domján. Halasz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kabelev wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Sommese bokst de bal weg.

62e minuut.
Domján is nu in balbezit. Halasz is nu in balbezit. Domján tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domján krijgt een gele kaart. Halasz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Halasz wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kabelev passt de bal zonder na te denken. Halasz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domján. Domján krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Halasz raakt geblesseerd tijdens het duel. Domaszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Halasz springt en kopt de bal. Sommese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Zabujcze Strzały 0:2

70e minuut.
Inworp. Selmi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tărăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriano onderschept slim de pass. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán geeft een lange en hoge pass. Selmi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wieża stond buitenspel. Hesters komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Rodríguez Córdoba speelt de bal door. Posłuszny heeft problemen om de bal te vangen. Posłuszny passt de bal met de wreef. Saraga rent richting de bal. Saraga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rodríguez Córdoba is nu in balbezit. Rodríguez Córdoba passt de bal met de wreef. Wieża rent richting de bal. Wieża schiet op doel. Urbaneja Achelpohl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 56%, Zabujcze Strzały 44%.
SAN ESCOBAR - Zabujcze Strzały 0:2