Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zabujcze Strzały SAN ESCOBAR
532_wide Tactiek locz 532
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
69.5 gemiddelde waardering 74
uitstekend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


8e minuut.
Šalajevas geeft de bal voor. Majdak rent richting de bal. Constâncio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majdak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Majdak neemt zijn aanloop. Paal! Török bokst de bal weg.

9e minuut.
Klungelig pakt Tărăşilă de bal. Tărăşilă met een sublieme pass. Majdak is nu in balbezit. Majdak draait met de bal, schiet en ... Török maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

12e minuut.
Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - SAN ESCOBAR 1:0

17e minuut.
Domaszewski geeft de bal voor. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Koźluk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruminkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruminkiewicz neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - SAN ESCOBAR 2:0

18e minuut.
Szmiel geeft de bal voor. Szerszunowicz is nu in balbezit. Çanakkale verovert de bal door een tackle van achteren. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Sommese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villagrán rent richting de bal. Villagrán geeft een hoge lob. Koźluk heeft problemen om de bal te vangen. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - SAN ESCOBAR 3:0

20e minuut.
Wieża passt de bal in één keer door. Tărăşilă is nu in balbezit. Tărăşilă passt de bal met de wreef. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak schiet op doel. Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Rodríguez Córdoba geeft een hoge lob. Posłuszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Posłuszny geeft een lange en hoge pass. Wieża krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - SAN ESCOBAR 3:1

25e minuut.
Rodríguez Córdoba met een sublieme pass. Tărăşilă rent richting de bal. Domaszewski begaat een overtreding. Domaszewski krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Çanakkale geeft een hoge lob. Nicolici is nu in balbezit. Majdak onderschept slim de pass. Majdak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - SAN ESCOBAR 3:2

31e minuut.
Szmiel is nu in balbezit. Szmiel geeft een hoge lob. Eleftherakis kan de bal niet met de borst controleren. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz schiet op doel. Sommese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Szmiel geeft een hoge lob. Çanakkale heeft problemen om de bal te vangen. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz schiet op doel. Sommese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - SAN ESCOBAR 4:2

44e minuut.
Villagrán met een snelle inworp. Rodríguez Córdoba probeert naar een medespeler te passen. Wieża is nu in balbezit. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Török maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - SAN ESCOBAR 4:3

45e minuut.
Steinbrenner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 41%, SAN ESCOBAR 59%.
Zabujcze Strzały - SAN ESCOBAR 4:3

60e minuut.
Villagrán passt de bal in één keer door. Domaszewski speelt de bal door. Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap. Sommese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - SAN ESCOBAR 5:3

62e minuut.
Tărăşilă geeft de bal voor. Nicolici kopt de bal weg. Perlick probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Majdak rent richting de bal. Majdak draait met de bal, schiet en ... Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Majdak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Manole komt het veld opgelopen. Medranho komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Bestry komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rodríguez Córdoba met een sublieme pass. Çanakkale rent richting de bal. Çanakkale geeft de bal voor. Majdak is nu in balbezit. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Török probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 41%, SAN ESCOBAR 59%.
Zabujcze Strzały - SAN ESCOBAR 5:3