Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StarStarachowice Boscy Footbolowcy
532d2 Tactiek 5d2dmw2amir
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
71.4 gemiddelde waardering 73.5
formidable Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


7e minuut.
Cramar is nu in balbezit. Cramar passt de bal in één keer door. Rácz rent richting de bal. Rácz haalt uit met een fantastische trap. Gandara probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Märzendorfer met de inworp. Cişmaşu is nu in balbezit. Cişmaşu geeft een lange en hoge pass. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński passt de bal zonder na te denken. Rácz is nu in balbezit. Rácz schiet op doel. Gandara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Boscy Footbolowcy 1:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jegliński met de inworp. Cramar probeert naar een medespeler te passen. Jegliński rent richting de bal. Jegliński geeft de bal voor. Gandara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Boscy Footbolowcy 2:0

15e minuut.
Cişmaşu passt de bal zonder na te denken. Crexell rent richting de bal. Crexell passt de bal met de wreef. Ronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronkowski geeft een lange en hoge pass. Kolbász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hâldan rent richting de bal. Hâldan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Boscy Footbolowcy 2:1

17e minuut.
Teruel probeert naar een medespeler te passen. Ronkowski probeert naar een medespeler te passen. Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu geeft een hoge lob. Hâldan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Cramar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński passt de bal in één keer door. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Subev onderschept slim de pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rácz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rácz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Nørgaard rent richting de bal. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crexell. Crexell krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Biaduń de bal. Biaduń met een sublieme pass. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński geeft de bal voor. Silva maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Cramar kopt de bal weg. Jegliński heeft problemen om de bal te vangen. Jegliński geeft een lange en hoge pass. Rácz maakt een snoekduik en kopt de bal. Gandara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Märzendorfer geeft de bal voor. Cişmaşu kopt de bal weg. Dagsland controleert de bal met de borst. Crexell rent richting de bal. Crexell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StarStarachowice - Boscy Footbolowcy 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 50%, Boscy Footbolowcy 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
StarStarachowice - Boscy Footbolowcy 2:2

50e minuut.
Inworp. Krych komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Dagsland onderschept slim de pass. Dagsland passt de bal met de wreef. Jegliński rent richting de bal. Jegliński geeft de bal voor. Krych springt en kopt de bal. Gandara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Subev geeft de bal voor. Crexell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biaduń. Biaduń krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Märzendorfer speelt de bal door. Teruel rent richting de bal. Teruel passt de bal zonder na te denken. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Jegliński geeft een hoge lob. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeill begaat een overtreding. MacNeill krijgt een gele kaart. Krych is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Silva neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gandara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Boscy Footbolowcy 3:2

73e minuut.
Cramar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronkowski onderschept slim de pass. Ronkowski speelt de bal door. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan schiet op doel. Kolbász kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crexell rent richting de bal. Crexell haalt uit met een fantastische trap. Kolbász maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
StarStarachowice - Boscy Footbolowcy 3:3

75e minuut.
Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych speelt de bal door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ... Gandara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - Boscy Footbolowcy 4:3

84e minuut.
Cişmaşu speelt de bal door. Hâldan is nu in balbezit. Dagsland legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dagsland krijgt een gele kaart. Hâldan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crexell kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kolbász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 56%, Boscy Footbolowcy 44%.
StarStarachowice - Boscy Footbolowcy 4:3