Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boscy Footbolowcy StarStarachowice
5d2dmw2a Tactiek 532d2
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
73.7 gemiddelde waardering 66.5
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen very good
incredible Verdedigen incredible


9e minuut.
Nano kopt de bal weg. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Aureli is nu in balbezit. Crexell verovert de bal door een tackle van achteren. Crexell schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Jegliński met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. Drahoš schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drahoš krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina onderschept slim de pass. Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu geeft een hoge lob. Nano krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Drahoš rent richting de bal. Drahoš passt de bal met de wreef. Cişmaşu probeert naar een medespeler te passen. Crexell is nu in balbezit. Crexell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boscy Footbolowcy 52%, StarStarachowice 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boscy Footbolowcy - StarStarachowice 0:0

46e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina geeft een hoge lob. Aureli rent richting de bal. Crexell verovert de bal door een tackle van achteren. Crexell schiet op doel. Kolbász bokst de bal weg.

58e minuut.
Drahoš geeft de bal voor. Lissek onderschept slim de pass. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano draait met de bal, schiet en ... Kolbász probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boscy Footbolowcy - StarStarachowice 1:0

63e minuut.
Silva is nu in balbezit. Subev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Silva raakt geblesseerd tijdens het duel. Czymech komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Buitenspel voor Nano. Goede buitenspelval van de verdediging. Rácz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Nano kopt de bal weg. Buncol probeert naar een medespeler te passen. Nano rent richting de bal. Nano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Molina met een sublieme pass. Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu met een sublieme pass. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell draait met de bal, schiet en ... Kolbász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeill onderschept slim de pass. Rácz begaat een overtreding. Rácz krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Subev onderschept slim de pass. Subev passt de bal met de wreef. Cişmaşu is nu in balbezit. Cişmaşu geeft een lange en hoge pass. Crexell maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boscy Footbolowcy 39%, StarStarachowice 61%.
Boscy Footbolowcy - StarStarachowice 1:0