Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krikos Alexandria SC
Hehehe1 Tactiek awaria
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
72.4 gemiddelde waardering 74.8
formidable Schieten formidable
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Inworp. Szulimowski met de inworp. Rousselet is nu in balbezit. Rousselet geeft een lange en hoge pass. Margaritis maakt een snoekduik en kopt de bal. Malech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Stoenescu speelt de bal door. Türksevər rent richting de bal. Ziering maakt een afschuwelijke overtreding. Ziering krijgt een gele kaart. Türksevər raakt geblesseerd tijdens het duel. Noworyta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tömösi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Dyduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margaritis rent richting de bal. Patropi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Margaritis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Margaritis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal. Malech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krikos - Alexandria SC 1:0

23e minuut.
Rosłoniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoniec geeft een hoge lob. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. Markiet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krikos - Alexandria SC 1:1

24e minuut.
Nahrendorf passt de bal in één keer door. Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet speelt de bal door. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Nahrendorf passt de bal zonder na te denken. Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousselet geeft een lange en hoge pass. Margaritis rent richting de bal. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Malech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Markiet probeert naar een medespeler te passen. Rousselet controleert de bal met de borst. Szulimowski met een sublieme pass. Nahrendorf rent richting de bal. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 44%, Alexandria SC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Krikos - Alexandria SC 1:1

46e minuut.
Ramos komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Stoenescu passt de bal in één keer door. Ramos geeft een lange en hoge pass. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Markiet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lacis speelt de bal door. Rousselet is nu in balbezit. Leray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leray krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Noworyta rent richting de bal. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu passt de bal zonder na te denken. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos draait met de bal, schiet en ... Markiet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alemdar komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. Durdžić probeert naar een medespeler te passen. Noworyta is nu in balbezit. Türksevər rent richting de bal. Türksevər schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Cimbora geeft een lange en hoge pass. Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Rousselet rent richting de bal. Rousselet geeft een hoge lob. Margaritis maakt een snoekduik en kopt de bal. Malech bokst de bal weg.

81e minuut.
Buitenspel voor Nahrendorf. Goede buitenspelval van de verdediging. Drăgan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krikos 40%, Alexandria SC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Krikos - Alexandria SC 1:1