Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alexandria SC FC Krikos
samum Tactiek Hehehe2
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
70.2 gemiddelde waardering 75.7
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Rousselet met een sublieme pass. Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski met een sublieme pass. Nahrendorf rent richting de bal. Nahrendorf draait met de bal, schiet en ... Meyappan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Szulimowski passt de bal in één keer door. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szulimowski zal de hoekschop nemen. Nahrendorf springt en kopt de bal. Paal!

30e minuut.
Leray geeft de bal voor. Ardelean speelt de bal door. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski geeft een hoge lob. Margaritis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rosłoniec rent richting de bal. Rosłoniec geeft een hoge lob. Noworyta rent richting de bal. Noworyta draait met de bal, schiet en ... Markiet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - FC Krikos 1:0

42e minuut.
Leray rent richting de bal. Leray passt de bal in één keer door. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis draait met de bal, schiet en ... Meyappan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alexandria SC - FC Krikos 1:1

43e minuut.
Türksevər rent richting de bal. Ardelean is nu in balbezit. Türksevər verovert de bal door een tackle van achteren. Türksevər schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - FC Krikos 2:1

44e minuut.
Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Vescina geeft een lange en hoge pass. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alexandria SC - FC Krikos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 56%, FC Krikos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alexandria SC - FC Krikos 2:2

46e minuut.
Ramos komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Rousselet rent richting de bal. Alemdar met een sublieme pass. Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski geeft de bal voor. Margaritis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - FC Krikos 2:3

52e minuut.
Klungelig pakt Ramos de bal. Rousselet rent richting de bal. Rousselet passt de bal in één keer door. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis schiet op doel. Meyappan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Szulimowski heeft problemen om de bal te vangen. Szulimowski probeert naar een medespeler te passen. Nahrendorf rent richting de bal. Nahrendorf schiet op doel. Meyappan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - FC Krikos 2:4

71e minuut.
Stoenescu kopt de bal weg. Daar is Marino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Rosłoniec rent richting de bal. Rosłoniec passt de bal met de wreef. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - FC Krikos 3:4

79e minuut.
Vescina probeert de bal met de borst te controleren. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu passt de bal met de wreef. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Inworp. Ringo komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu passt de bal met de wreef. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alexandria SC - FC Krikos 4:4

86e minuut.
Nahrendorf rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moise. Nahrendorf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alemdar met een snel genomen vrije trap. Szulimowski geeft een lange en hoge pass. Margaritis springt en kopt de bal. Meyappan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - FC Krikos 4:5

89e minuut.
Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski passt de bal zonder na te denken. Nahrendorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf geeft een lange en hoge pass. Margaritis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 63%, FC Krikos 37%.
Alexandria SC - FC Krikos 4:5