Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domik Tuchola Zabujcze Strzały
na Zbaraż Tactiek 532_wide
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 3
70.4 gemiddelde waardering 76.4
excellent Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen brilliant


3e minuut.
Perlick onderschept slim de pass. Perlick passt de bal met de wreef. Szmiel is nu in balbezit. Szmiel geeft de bal voor. Ruminkiewicz springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Zabujcze Strzały 0:1

11e minuut.
Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Źdźbło met een sublieme pass. Nicolici bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń onderschept slim de pass. Biaduń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Perlick onderschept slim de pass. Perlick met een sublieme pass. Szmiel rent richting de bal. Szmiel geeft een lange en hoge pass. Szerszunowicz springt en kopt de bal. Zielonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski is nu in balbezit. Berent begaat een overtreding. Domaszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Hesters komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Źdźbło is nu in balbezit. Constâncio verovert de bal door een tackle van achteren. Constâncio geeft de bal voor. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ... Zielonka bokst de bal weg.

38e minuut.
Berent probeert naar een medespeler te passen. Źdźbło probeert naar een medespeler te passen. Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Domik Tuchola - Zabujcze Strzały 1:1

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hesters met een sublieme pass. Szmiel geeft de bal voor. Szerszunowicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Zabujcze Strzały 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domik Tuchola 56%, Zabujcze Strzały 44%.
Domik Tuchola - Zabujcze Strzały 1:2

46e minuut.
Steinbrenner komt het veld opgelopen. Ruminkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sadłowski. Sadłowski krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Źdźbło speelt de bal door. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hesters zijn tegenspeler op de grond. Hesters is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

52e minuut.
Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro met een sublieme pass. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Domik Tuchola - Zabujcze Strzały 2:2

53e minuut.
Szmiel geeft een lange en hoge pass. Steinbrenner rent richting de bal. Pachel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pachel krijgt een gele kaart. Steinbrenner raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruminkiewicz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zielonka bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szmiel zal de hoekschop nemen. Steinbrenner krijgt zijn hoofd ertegen. Zielonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Zabujcze Strzały 2:3

54e minuut.
Nicolici rent richting de bal. Nicolici geeft een hoge lob. Andres kopt de bal weg. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Źdźbło heeft problemen om de bal te vangen. Domaszewski is nu in balbezit. Domaszewski geeft de bal voor. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Zielonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Steinbrenner kopt de bal weg. Pachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachel passt de bal zonder na te denken. Ruminkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Amsterdamski kopt de bal weg. Domaszewski is nu in balbezit. Domaszewski passt de bal in één keer door. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner schiet op doel. Zielonka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rusinek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Sadłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Constâncio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sadłowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villagrán komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Biaduń met een sublieme pass. Źdźbło is nu in balbezit. Źdźbło passt de bal zonder na te denken. Maestro rent richting de bal. Maestro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Bestry komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Villagrán probeert naar een medespeler te passen. Bestry is nu in balbezit. Biaduń met een sublieme pass. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski schiet op doel. Török kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Steinbrenner rent richting de bal. Lisota bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner onderschept slim de pass. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... Zielonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Zabujcze Strzały 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domik Tuchola 49%, Zabujcze Strzały 51%.
Domik Tuchola - Zabujcze Strzały 2:4