Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASRIM Iskrzynia SAN ESCOBAR
Na2 Tactiek Satanmode5212wv2
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 11
62.1 gemiddelde waardering 73.6
excellent Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen brilliant


5e minuut.
Klungelig pakt Majdak de bal. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak onderschept slim de pass. Majdak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - SAN ESCOBAR 0:1

7e minuut.
Ocando kopt de bal weg. Uribe is nu in balbezit. Haraldseid begaat een overtreding. Uribe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jurukov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ragnarsson kopt de bal weg. Schwarcz met een sublieme pass. Jurukov is nu in balbezit. Jurukov geeft een lange en hoge pass. Ocando maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Eguiguren is nu in balbezit. Eguiguren geeft een lange en hoge pass. Majdak is nu in balbezit. Wieża rent richting de bal. Wieża draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Schwarcz is nu in balbezit. Schwarcz geeft de bal voor. Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando onderschept slim de pass. Ocando schiet op doel. Sommese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Šalajevas heeft problemen om de bal te vangen. Uribe is nu in balbezit. Haraldseid begaat een overtreding. Haraldseid krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Domján passt de bal met de wreef. Tărăşilă is nu in balbezit. Jurukov onderschept slim de pass. Jurukov geeft een hoge lob. Ocando kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Posłuszny passt de bal met de wreef. Saraga rent richting de bal. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - SAN ESCOBAR 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 36%, SAN ESCOBAR 64%.
ASRIM Iskrzynia - SAN ESCOBAR 0:2

49e minuut.
Jurukov is nu in balbezit. Jurukov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Haraldseid de bal. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando draait met de bal, schiet en ... Sommese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Domján is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jurukov neemt de hoekschop. Daar is Haraldseid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

52e minuut.
Haraldseid geeft een hoge lob. Saraga kopt de bal weg. Dutar heeft problemen om de bal te vangen. Majdak is nu in balbezit. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Rodríguez Córdoba rent richting de bal. Rodríguez Córdoba passt de bal met de wreef. Posłuszny rent richting de bal. Majdak rent richting de bal. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Miller bokst de bal weg.

60e minuut.
Rodríguez Córdoba rent richting de bal. Ocando verovert de bal door een tackle van achteren. Šalajevas maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Šalajevas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Šalajevas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Ocando is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eboh komt het veld opgelopen. Zacharski komt het veld opgelopen. Szatkowski komt het veld opgelopen. Tłusty komt het veld opgelopen. Jurukov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ocando springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Osmanović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Domján rent richting de bal. Ocando onderschept slim de pass. Ocando draait met de bal, schiet en ... Sommese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - SAN ESCOBAR 1:2

71e minuut.
Posłuszny rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osmanović. Posłuszny raakt geblesseerd tijdens het duel. Posłuszny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wieża kopt de bal weg. Daar is Osmanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dutar heeft problemen om de bal te vangen. Dutar geeft een lange en hoge pass. Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov geeft een lange en hoge pass. Ocando krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Osmanović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saraga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majdak is nu in balbezit. Majdak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Eguiguren passt de bal zonder na te denken. Jurukov is nu in balbezit. Jurukov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ocando de bal. Ocando draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 43%, SAN ESCOBAR 57%.
ASRIM Iskrzynia - SAN ESCOBAR 1:2