Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAN ESCOBAR ASRIM Iskrzynia
Satanmode5212wv4 Tactiek Na3
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
18 Doelpogingen 5
6 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 5
72.8 gemiddelde waardering 54.3
incredible Schieten solid
outstanding Passen very good
incredible Verdedigen formidable


8e minuut.
Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak passt de bal zonder na te denken. Eguiguren verovert de bal door een tackle van achteren. Wieża heeft problemen om de bal te vangen. Wieża schiet op doel. Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Majdak is nu in balbezit. Majdak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - ASRIM Iskrzynia 1:0

10e minuut.
Haraldseid speelt de bal door. Saraga rent richting de bal. Saraga passt de bal in één keer door. Majdak heeft problemen om de bal te vangen. Majdak schiet op doel. Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Saraga is nu in balbezit. Van Der Auwera is nu in balbezit. Met opzet legt Saraga zijn tegenspeler op de grond. Saraga krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Majdak kopt de bal weg. Saraga rent richting de bal. Saraga passt de bal zonder na te denken. Majdak rent richting de bal. Majdak schiet op doel. Miller bokst de bal weg.

23e minuut.
Domján kopt de bal weg. Rodríguez Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Córdoba geeft een hoge lob. Majdak rent richting de bal. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Schwarcz onderschept slim de pass. Schwarcz met een sublieme pass. Kvistad speelt de bal door. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Uribe stond buitenspel. Zacharski komt het veld opgelopen. Eboh komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Tărăşilă kopt de bal weg. Posłuszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Posłuszny geeft een lange en hoge pass. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak schiet op doel. Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - ASRIM Iskrzynia 2:0

42e minuut.
Schwarcz speelt de bal door. Kvistad rent richting de bal. Kvistad passt de bal zonder na te denken. Eboh bereikt de bal nog maar net als eerste. Eboh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 63%, ASRIM Iskrzynia 37%.
SAN ESCOBAR - ASRIM Iskrzynia 2:0

56e minuut.
Van Der Auwera onderschept slim de pass. Haraldseid rent richting de bal. Met opzet legt Schwarcz zijn tegenspeler op de grond. Schwarcz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Osmanović probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saraga neemt de hoekschop. Klungelig pakt Majdak de bal. Majdak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Eguiguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eguiguren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bilbija komt het veld opgelopen. Ligocki komt het veld opgelopen. Galanti komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ligocki rent richting de bal. Koźluk verovert de bal door een tackle van achteren. Koźluk probeert naar een medespeler te passen. Saraga rent richting de bal. Saraga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Miller met een sublieme pass. Haraldseid kopt de bal weg. Posłuszny geeft een hoge lob. Majdak kopt de bal weg. Wieża rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saraga neemt de hoekschop. Majdak rent richting de bal. Majdak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Posłuszny controleert de bal met de borst. Bilbija is nu in balbezit. Posłuszny begaat een overtreding. Posłuszny krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Majdak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saraga neemt de hoekschop. Majdak maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Eguiguren de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miller speelt de bal door. Posłuszny kopt de bal weg. Majdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çanakkale komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Saraga is nu in balbezit. Saraga passt de bal met de wreef. Majdak is nu in balbezit. Majdak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - ASRIM Iskrzynia 3:0

78e minuut.
Saraga rent richting de bal. Schwarcz geeft een hoge lob. Šalajevas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uribe rent richting de bal. Uribe schiet op doel. Sommese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Koźluk speelt de bal door. Posłuszny is nu in balbezit. Posłuszny passt de bal met de wreef. Majdak rent richting de bal. Majdak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 53%, ASRIM Iskrzynia 47%.
SAN ESCOBAR - ASRIM Iskrzynia 3:0