Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
StarStarachowice FC Investors
532b2 Tactiek nova
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.2 gemiddelde waardering 76.7
very good Schieten incredible
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
Silva met een sublieme pass. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński passt de bal in één keer door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Walusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Walusiak probeert naar een medespeler te passen. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pérez Santamaría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Santamaría geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak probeert naar een medespeler te passen. Kioris rent richting de bal. Kioris draait met de bal, schiet en ... Kolbász werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kioris onderschept slim de pass. Miemiec geeft de bal voor. Rácz kopt de bal weg. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Mebus rent richting de bal. Mebus passt de bal in één keer door. Nørgaard rent richting de bal. Kioris onderschept slim de pass. Kioris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Walusiak geeft een lange en hoge pass. Kioris is nu in balbezit. Collin rent richting de bal. Kioris is nu in balbezit. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Kolbász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Nørgaard probeert de bal aan de voet te houden. Cramar onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mebus neemt de hoekschop. Collin maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolbász kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Mebus passt de bal in één keer door. Kundys is nu in balbezit. Kundys geeft de bal voor. Collin is nu in balbezit. Collin draait met de bal, schiet en ... Kolbász kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Inworp. Prusak komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Kolbász met een harde bal richting middenveld. Walusiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Nørgaard de bal. Collin is nu in balbezit. Collin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Prusak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mebus met de inworp. Walusiak geeft een lange en hoge pass. Collin krijgt zijn hoofd ertegen. Kolbász probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 56%, FC Investors 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
StarStarachowice - FC Investors 0:0

51e minuut.
Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buncol. Pérez Santamaría is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pérez Santamaría met een snel genomen vrije trap. Kioris maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolbász verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Walusiak is nu in balbezit. Walusiak passt de bal met de wreef. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass. Collin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Mutryn komt het veld opgelopen. Biaduń komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Floricioiu komt het veld opgelopen. Jegliński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Silva springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Aureli passt de bal met de wreef. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń passt de bal in één keer door. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Biaduń met een sublieme pass. Aureli kan de bal niet met de borst controleren. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Collin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - FC Investors 0:1

79e minuut.
Klungelig pakt Kundys de bal. Kundys geeft een lange en hoge pass. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Kolbász maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - FC Investors 0:2

81e minuut.
Walusiak geeft de bal voor. Pulo heeft problemen om de bal te vangen. Collin is nu in balbezit. Collin schiet op doel. Kolbász probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - FC Investors 0:3

82e minuut.
Kioris onderschept slim de pass. Kioris passt de bal zonder na te denken. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Collin springt en kopt de bal. Kolbász bokst de bal weg. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørgaard onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
StarStarachowice - FC Investors 0:4

88e minuut.
Nørgaard is nu in balbezit. Nørgaard geeft de bal voor. Jegliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński passt de bal met de wreef. Silva geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: StarStarachowice 52%, FC Investors 48%.
StarStarachowice - FC Investors 0:4