Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żuraw Krzeszów Boscy Footbolowcy
sad_fresh2 Tactiek 5d3m1s1a
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
81.1 gemiddelde waardering 71.7
brilliant Schieten outstanding
brilliant Passen outstanding
brilliant Verdedigen formidable


8e minuut.
Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Chagas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garyga geeft de bal voor. Dante krijgt zijn hoofd ertegen. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chagas geeft de bal voor. Dante kopt de bal weg. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kasianovich met een sublieme pass. Klungelig pakt Ronkowski de bal. Váczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váczi geeft een hoge lob. Mingolini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kawulok de bal. Nano rent richting de bal. Nano schiet op doel. Kvalvåg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Drahoš rent richting de bal. Drahoš passt de bal in één keer door. Ronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronkowski geeft een lange en hoge pass. Nano krijgt zijn hoofd ertegen. Kvalvåg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Lissek geeft een hoge lob. Dante kopt de bal weg. Mingolini rent richting de bal. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Kolombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Drahoš rent richting de bal. Drahoš passt de bal met de wreef. Cişmaşu geeft een hoge lob. Nano krijgt zijn hoofd ertegen. Kvalvåg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

38e minuut.
Szefler onderschept slim de pass. Szefler speelt de bal door. Lissek probeert naar een medespeler te passen. Mingolini rent richting de bal. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Cişmaşu speelt de bal door. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano onderschept slim de pass. Nano draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - Boscy Footbolowcy 0:1

45e minuut.
Buitenspel voor Nano. Goede buitenspelval van de verdediging. Valente komt het veld opgelopen. Mingolini kopt de bal weg. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 49%, Boscy Footbolowcy 51%.
Żuraw Krzeszów - Boscy Footbolowcy 0:1

46e minuut.
Hâldan komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Molina geeft een hoge lob. Inworp. Garyga met een snelle inworp. Váczi geeft een hoge lob. Valente rent richting de bal. Kolombini bokst de bal weg.

50e minuut.
Quang Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Váczi speelt de bal door. Märzendorfer onderschept slim de pass. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini draait met de bal, schiet en ... Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Molina geeft een hoge lob. Quang Ðạt is nu in balbezit. Quang Ðạt geeft de bal voor. Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Váczi rent richting de bal. Drahoš begaat een overtreding. Váczi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kawulok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Cólzera de bal. MacNeill rent richting de bal. Mingolini verovert de bal door een tackle van achteren. Mingolini schiet op doel. Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Quang Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðạt geeft een hoge lob. Valente kopt de bal weg. Mingolini heeft problemen om de bal te vangen. Mingolini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Detyniecki passt de bal zonder na te denken. Garyga rent richting de bal. Garyga geeft een lange en hoge pass. Dante kan de bal niet met de borst controleren. Dante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
MacNeill geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lissek met de inworp. Váczi geeft de bal voor. Dante maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Klungelig pakt Märzendorfer de bal. Mingolini is nu in balbezit. Märzendorfer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mingolini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dante neemt zijn aanloop. Kolombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 35%, Boscy Footbolowcy 65%.
Żuraw Krzeszów - Boscy Footbolowcy 0:1