Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Rupieciarnia
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 59999
FC Rupiecie Alexandria SC
boorr Tactiek samum
59% Balbezit 41%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
74 gemiddelde waardering 72.5
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Lalovac speelt de bal door. Lenzi verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mazonas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Banker krijgt zijn hoofd ertegen. Meyappan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Mazonas met een sublieme pass. Kubiakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiakas met een sublieme pass. Selviboylu heeft problemen om de bal te vangen. Selviboylu schiet op doel. Meyappan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Moise probeert naar een medespeler te passen. Stoenescu probeert de bal aan de voet te houden. Kubiakas met een sublieme pass. Banker is nu in balbezit. Banker draait met de bal, schiet en ... Meyappan bokst de bal weg.

19e minuut.
Ramos heeft problemen om de bal te vangen. Mazonas is nu in balbezit. Mazonas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Selviboylu de bal. Selviboylu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mazonas met een sublieme pass. Selviboylu rent richting de bal. Lenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu onderschept slim de pass. Selviboylu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Noworyta rent richting de bal. Bagrowski rent richting de bal. Bagrowski geeft een lange en hoge pass. Noworyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Noworyta haalt uit met een fantastische trap. Agačević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Mazonas is nu in balbezit. Lenzi is nu in balbezit. Mazonas onderschept slim de pass. Mazonas geeft een hoge lob. Banker springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - Alexandria SC 1:0

33e minuut.
Mazonas speelt de bal door. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyduch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dyduch krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Patropi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rosłoniec de bal. Rosłoniec passt de bal zonder na te denken. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kubiakas met een sublieme pass. Mazonas speelt de bal door. Selviboylu is nu in balbezit. Selviboylu haalt uit met een fantastische trap. Meyappan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - Alexandria SC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 40%, Alexandria SC 60%.
FC Rupiecie - Alexandria SC 2:0

50e minuut.
Stoenescu speelt de bal door. Rosłoniec is nu in balbezit. Rosłoniec passt de bal met de wreef. Noworyta is nu in balbezit. Noworyta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Banker is nu in balbezit. Rosłoniec is nu in balbezit. Banker begaat een overtreding. Banker krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Lenzi rent richting de bal. Mazonas rent richting de bal. Mazonas passt de bal met de wreef. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Türksevər kopt de bal weg. Noworyta is nu in balbezit. Bagrowski begaat een overtreding. Noworyta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noworyta komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - Alexandria SC 2:1

71e minuut.
Kubiakas rent richting de bal. Kubiakas probeert naar een medespeler te passen. Banker rent richting de bal. Banker draait met de bal, schiet en ... Meyappan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rupiecie - Alexandria SC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rupiecie 47%, Alexandria SC 53%.
FC Rupiecie - Alexandria SC 3:1