Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 22:39
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Baltic Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 52000
Dąbie `07 Szczecin FC Krikos
testowa2.2 Tactiek Hehehe1
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
72.5 gemiddelde waardering 73.8
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


6e minuut.
Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Marino begaat een overtreding. Rebelo de Sousa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Genca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hutabarat springt en kopt de bal. Markiet bokst de bal weg.

7e minuut.
Rousselet passt de bal in één keer door. Szulimowski heeft problemen om de bal te vangen. Szulimowski probeert naar een medespeler te passen. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bùi Đông verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Markiet speelt de bal door. Szulimowski kopt de bal weg. Żygus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahrendorf verovert de bal door een tackle van achteren. Nahrendorf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Infante onderschept slim de pass. Infante probeert naar een medespeler te passen. Rousselet is nu in balbezit. Rousselet geeft een hoge lob. Margaritis springt en kopt de bal. Bùi Đông verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Margaritis heeft problemen om de bal te vangen. Infante onderschept slim de pass. Aurora probeert naar een medespeler te passen. Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pacchi speelt de bal door. Genca geeft een lange en hoge pass. Hutabarat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Marino is nu in balbezit. Marino geeft een hoge lob. Zygmuntowski rent richting de bal. Nahrendorf verovert de bal door een tackle van achteren. Nahrendorf schiet op doel. Bùi Đông verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 58%, FC Krikos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dąbie `07 Szczecin - FC Krikos 0:0

46e minuut.
Ardelean komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Inworp. Vlassopoulos komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vlassopoulos passt de bal in één keer door. Kołtun met een sublieme pass. Aurora bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurora geeft een hoge lob. Hutabarat krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Guerrero komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Nahrendorf is nu in balbezit. Zygmuntowski is nu in balbezit. Met opzet legt Nahrendorf zijn tegenspeler op de grond. Nahrendorf is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Zygmuntowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alemdar komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okno komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski passt de bal zonder na te denken. Alemdar rent richting de bal. Alemdar geeft een hoge lob. Margaritis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vlassopoulos met een snelle inworp. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Rebelo de Sousa heeft problemen om de bal te vangen. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap. Markiet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - FC Krikos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 51%, FC Krikos 49%.
Dąbie `07 Szczecin - FC Krikos 1:0